Dagens bwin fidus: Danskerduel på Griffin Park

Kamp: Brentford – Cardiff City
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 3,40 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I aften er der danskerduel i EFL Championship, når Brentford hjemme på Griffin Park tager imod walisiske Cardiff City. Der er mulighed for at se en masse danskere i aktion, så husk at tune ind på ViaPlay, hvor man har muligheden for se både Andreas Bjelland, Henrik Dalsgaard, Mads Bech Sørensen, Emiliano Marcondes og Kenneth Zohore duellere om tre point. Hjemmeholdet ligger placeret på en 11. plads i ligaen og har otte point op til Middlesbrough på den playoff-givende sjetteplads. Udeholdet har indtaget andenpladsen, og der er kun tre point op til Wolverhampton Wanderers i toppen af tabellen. Waliserne har altså en masse incitament til at trække sig sejrrigt ud af denne duel.

Kenneth Zohore i fin form

Den tidligere FC København, Brøndby IF og OB-spiller Kenneth Zohore spiller på toppen for Cardiff, og han har gjort det godt det sidste stykke tid. I sine seneste fire kampe for klubben har han noteret sig for to scoringer en enkelt assist, så han er helt sikkert værd at holde øje med i aften.

Udover at Zohore er i fin form, så kører tingene også på skinner for Cardiff på nuværende tidspunkt. De har nemlig vundet deres sidste seks kampe på stribe med en samlet målscore på 10-3. Denne super solide stime startede da de slog Bolton Wanderers på hjemmebane med 2-0 den 13. februar. Fire dage senere besejrede de Middlesbrough med 1-0 på hjemmebane. Derefter blev det til en 0-1-sejr på udebane over Ipswich, og den blev fulgt op af en 1-0-sejr over Bristol City på hjemmebane. I deres sidste to kampe har de slået henholdsvis Barnsley på hjemmebane med 2-1 og Birmingham på hjemmebane med 3-2.

Brentford mangler Lasse Vibe

Brentford derimod har svinget en hel del i denne sæson. De har således vundet 14 kampe, spillet 11 uafgjort og tabt 11 med en samlet målscore på 52-42. I deres sidste otte opgør er det blevet til tre sejre, en enkelt uafgjort og fire nederlag med en samlet målscore på 10-7. I lørdags løb de ind i et 1-0-nederlag på udebane til formstærke Millwall, så det ser ikke særlig lovende ud for danskerklubben. Det hænger nok sammen med, at de solgte brandvarme Lasse Vibe til kinesisk fodbold i vintervinduet. Den danske bomber havde nemlig lavet syv mål og et oplæg i otte kampe, og man kan sagtens se, at de savner hans skarphed lige nu.

Vi tror, at Kenneth Zohore og co. trækker sig sejrrigt ud af denne duel, da de simpelthen har set ustoppelige ud i det sidste lange stykke tid. Brentford svinger for meget, og Cardiff burde være bedre end dem, selvom de spiller på udebane.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 3,40.

Følg spilforslaget hos bwin