Danmarks nationalstadion Telia Parken

Dagens bwin fidus: Ingen Helsingør-mål i Telia Parken

Kamp: FC København – FC Helsingør
Fidusen: Begge hold scorer ikke
Odds: 1,62 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

De danske mestre FC København skal hjemme i Telia Parken op imod oprykkerne FC Helsingør. Det er to mandskaber med vidt forskellige formkurver. Ståle Solbakkens spillere har nemlig vundet deres sidste tre kampe i træk uden at indkassere et eneste mål. Christian Lønstrups tropper har derimod tabt fire ud af deres seneste fem opgør, og de har lukket 16 mål ind i processen. To gange har de endda formået at tabe med tenniscifre.

Gassen er gået af Helsingør-ballonen

Hele Danmarks solstrålehistorie hedder FC Helsingør. Deltidsprofferne formåede at sende Viborg den tunge tur ned i 1. Division, og deres første sæson i Alka Superligaen startede ganske godt. I deres første syv kampe formåede de nemlig at vinde tre og tabe fire, hvilket må siges at være ganske godkendt. Siden da er det dog gået ned af bakke uden bremsekabler. Det er rent faktisk kun blevet til to sejre siden slutningen af august måned, og det må siges at være en gedigen skuffelse, hvis de gerne vil spille i den bedste danske fodboldrække til næste sæson. Lige nu ligner de dog et stensikkert bud på en nedrykker. Særligt i de første fem kampe af 2018, har de set mildest talt elendige ud.

De startede med at tabe hele 6-1 til Kent Nielsen og OB på EWII Park for derefter at tabe med 0-2 til AC Horsens på Right to Dream Park. Det blev til endnu et kæmpestort nederlag på Vilfort Park mod Brøndby, hvor de måtte rejse hjem med endnu en 6-1-snitter på samvittigheden. De formåede godt nok at holde kriseramte Randers fra at score, hvilket gav dem deres første point i 2018. Det var dog ikke nogen særlig stor sensation, for det er der rigtig mange, som har gjort i denne sæson.

I søndags skulle de en tur til Haderslev og Sydbank Park for at møde SønderjyskE. De kom bagud allerede efter et kvarters tid, da Anders Egholm kom på tavlen. Kort derefter scorede Christian ‘Greko’ Jakobsen selvmål, men lige lidt hjalp det, da han også fik scoret i den rigtige ende efter en halv times tid. Det er altså kun blevet til et enkelt clean sheet og et enkelt point for FC Helsingør i 2018, og vi tror ikke, at de skal forvente noget som helst mod Ståle Solbakkens sultne løver i Telia Parken. Vi regner faktisk ikke med, at de får scoret.

Derfor er dagens bwin fidus, at begge hold ikke scorer i kampen til odds 1,62.

Følg spilforslaget hos bwin