Dagens bwin fidus: Lazio holder liv i Champions League-drømmen

Kamp: Crotone – Lazio
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,85 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Crotone ligger og roder rundt faretruende tæt på nedrykningsstregen i Serie A med to kampe tilbage. Nu kommer Lazio så forbi Stadio Ezio Scida, og de blåklædte kæmper en hård kamp med Inter om at slutte i top fire, hvilket giver adgang til Champions League-gruppespillet. Det er altså to mandskaber med hårdt brug for en sejr og tre point. Udeholdet er dog en hel del bedre kørende end hjemmeholdet. Lazio har nemlig ikke tabt en eneste ligakamp i mere end to måneder. Crotone tabte derimod med 2-1 på udebane til Chievo for en uge siden.

Bedste offensiv i Serie A

Udeholdet må godt nok undvære både Federico Marchetti, Luis Alberto, Marco Parolo, Ştefan Radu og Ciro Immobile. Selvom Luis Alberto og Ciro Immobile har været store profiler for dem i denne sæson, så tror vi stadig på, at de blåblusede kan trække sig sejrrigt ud af denne duel med Crotone. Hjemmeholdet har nemlig været alt andet end prængende. Det er således blot blevet til ni sejre og syv uafgjorte, mens hele 20 opgør er blevet tabt med en samlet målscore på 37-62. De scorer altså kun et mål i snit, mens de lukker to ind. Det er en rigtig dårlig kombination, når man ligger så tæt på nedrykningsstregen. Både SPAL, Chievo, Udinese og Cagliari har cirka samme antal point som dem, så det er én af de fem klubber, som skal tage den tunge tur ned i Serie B.

Lazio har derimod gang i en ganske god sæson. De ligger nemlig lunt i svinget til at slutte i top fire og derved kvalificere sig til Champions League-gruppespillet. De skal dog stadig holde skruen lige i vandet og sørge for ikke at blive overhalet af Inter i de sidste to ligakampe. Der er nemlig kun to point ned til femtepladsen, som betyder Europa League i stedet for. Det er da også hovedårsagen til, at vi tror på en udesejr i dag. Særligt når man tænker på, at de blåblusede har scoret flest mål af samtlige mandskaber i Serie A med 85 styk. Sergej Milinković-Savić har allerede noteret sig for 11 mål i ligaen, og han kunne godt komme på tavlen igen.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,85.