Dagens bwin fidus: Vejle BK snupper sejren i Skive

Kamp: Skive – Vejle
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,67 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Bundproppen Skive skal hjemme op imod topholdet Vejle. Når man tænker på at hjemmeholdet har vundet fem gange så mange kampe som udeholdet, så er det med god grund, at bookmakerne har gjort førerholdet fra NordicBet Ligaen til forhåndsfavoritter. Derudover er det værd at nævne, Vejle har den bedste defensiv blandt alle mandskaber. Skive har derimod både den næstdårligste offensiv samt defensiv. Vi har på fornemmelsen, at vejlenserne tager et kæmpe skridt imod direkte oprykning til Alka Superligaen idag.

Bund mod top

Vejle er stålsatte på at vende tilbage til det fineste selskab for første gang i et årti. Alting går da også efter planen, da de har vundet 15 kampe, spillet 11 uafgjort og blot tabt fire med en samlet målscore på 41-24. I deres sidste fem opgør er det blevet til fire sejre og en enkelt uafgjort.. Det må siges at være imponerende, når man tænker på, at de har mødt Vendsyssel FF, FC Roskilde, Esbjerg fB, Viborg FF og Nykøbing FC.

Derfor er det da også fuldt fortjent, at de ligger placeret på NordicBet Ligaens førsteplads med et enkelt point ned til Esbjerg. Deres gode sæson er bygget på en super solid defensiv krydret med en masse mål på dødbolde. Det har da også været recepten i de sidste tre kampe. Her har de blot lukket et enkelt mål ind, mens langt størstedelen af deres scoringer er kommet efter standardsituationer.

Skive er derimod allerede sikre på at skulle tage den tunge tur ned i anden division. De har således blot vundet tre kampe i denne sæson og ligger isoleret på sidstepladsen med kun 18 point efter 30 kampe. Derfor tror vi heller ikke rigtig, at de har incitament til at sætte en kæp i hjulet på Vejles oprykningsdrømme. Det burde være en overkommelig opgave for vejlenserne at snuppe sejren samt de tro point i Skive og derved sætte sig selv i den bedst mulige position med to kampe tilbage. Særligt deres standardsituationer og solide defensiv kommer til at være udslagsgivende i dag.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,67.

Følg spilforslaget hos bwin