Sveriges nationalstadion

Dagens bwin fidus: Hjemmesejr på Friends Arena i Stockholm

Kamp: AIK Stockholm – Östersunds FK
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,95 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

AIK Stockholm skal hjemme på Friends Arena op imod Östersunds FK. Hjemmeholdet har gang i en glimrende sæsonstart, hvor de er ubesejret efter otte kampe. Her er det nemlig blevet til fem sejre og tre uafgjorte med en samlet målscore på 13-4. Særligt på Friends Arena har de været totalt ustoppelige, da de har vundet alle deres fire hjemmekampe med en samlet målscore på 8-0. Udeholdet har derimod haft rimelig store problemet. De har således kun skrabet syv point sammen i lige så mange kampe efter to sejre, en enkelt uafgjort og fire nederlag med en samlet målscore på 7-10. Derfor har vi også på fornemmelsen, at AIK snupper sejren og de tre point mod Östersunds i Stockholm.

Bedste defensiv i Fotbollsallsvenskan

Den gode sæsonstart som AIK Stockholm har fået hænger mest af alt sammen med deres supersolide defensiv. Blot fire mål er der blevet indkasseret i fire kampe, hvilket betyder, at de har det bedste forsvar i ligaen. Som om det ikke var nok, så har de ikke indkasseret et eneste mål imod hjemme på Friends Arena. Hvis de kan forsætte med at holde buret rent på eget græs, så burde de også snuppe sejren i aften. De har nemlig kun forladt banen en enkelt gang uden at score i denne sæson. Det var sidste søndog mod IF Elfsborg på udebane i et opgør, der endte 0-0.

Östersunds defensiv er derimod alt andet end stabil. De har nemlig kun præsteret et enkelt clean sheet ud af syv mulige. Det var i en 0-4-sejr på udebane over oprykkerne fra IF Brommapojkarna. Derudover har de kun formået at score i tre af deres syv kampe, hvilket må siges, at være en rigtig dårlig kombination. Der er altså rigtig mange ting, som tyder på, at det ender med en sejr til hjemmeholdet på Friends Arena. Både Henok Goitom og Anton Jönsson Salétros har allerede noteret sig for to mål og to oplæg i deres første otte kampe, og de kunne sagtens blive kampafgørende igen idag.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,95.

Følg spilforslaget hos bwin