Dagens bwin fidus: Liverpools livsfarlige offensiv skyder Saints i stykker

Kamp: Southampton – Liverpool
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,80 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Southampton skal hjemme på St. Mary’s Stadium forsøge at bygge videre på deres ubesejrede stime. De har således ikke tabt siden den 2. januar, hvor det blev til et 1-2-nederlag på udebane mod Crystal Palace. Siden da har de vundet tre og spillet tre uafgjort med en samlet målscore på 9-6. Liverpool skal derimod forsøge at komme tilbage på sejrssporet efter deres uafgjorte opgør med Tottenham på Anfield i søndags. Her begik de to tvivlsomme straffespark i kampens slutning, men Harry Kane brændte det ene og scorede på det andet, så de fik stadig et enkelt point ud af deres anstregelser.

Liverpool har en livsfarlig offensiv

The Reds har gang i en rigtig fin Premier League-sæson, hvor det er blevet til 14 sejre, ni uafgjorte og tre nederlag med en samlet målscore på 59-31. Det er ensbetydende med, at de har den næstbedste offensiv i hele ligaen. Det er faktisk kun Manchester City som har scoret flere mål end dem (74 styk).

Særligt egyptiske Mohamed Salah har været i forrygende form hele sæsonen, og han er da også Liverpool-topscorer med sine 21 ligamål. Kun den engelske goalgetter Harry Kane fra Tottenham står noteret for flere scoringer (22 styk). I deres sidste ti opgør er det også kun Swansea som har formået at holde dem fra fadet. Waliserne vandt 1-0 hjemme på Liberty Stadium over Merseyside-klubben den 22. januar, og det var første gang i 2018, at de ikke formåede at score et mål.

Saints har en shaky defensiv

Det burde derfor være en overkommelig opgave at komme på tavlen mod et Saints-mandskab, som har lukket 38 mål ind i 26 Premier League-kampe denne sæson. Southampton har i øvrigt heller ikke holdt et clean sheet i ligaen siden den 30. december, hvor det blev til 0-0 på Old Trafford mod Manchester United.

Siden da er det blevet til tre sejre, tre uafgjorte og et enkelt nederlag med en samlet målscore på 10-8. Vi tror på, at Liverpool kommer på tavlen mindst en gang, og da vi har svært ved at se Saints score på trods af at The Reds også har en rystende usikker defensiv, så lugter det lidt af en udesejr.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,80.

Følg spilforslaget hos bwin