Brasiliansk og mexicansk flag

Dagens bwin fidus: Det brasilianske sambaspil fortsætter

Kamp: Brasilien – Mexico
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,50 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Brasilien er ikke røget ud af en 1/8-finale ved et VM siden 1990, mens Mexico har måtte lide den skæbne ved de sidste seks slutrunde i streg. Nu er der så en af disse to store og stolte fodboldnationer som må drage hjem, når de sætter hinanden stævne på Cosmos Arena i Samara. Brasilianerne er kæmpestore forhåndsfavoritter, og det er der en god grund til. Mexicanerne fik nemlig en ordentlig en over nakken, da de mødte Sverige i den sidste gruppespilskamp og tabte med 3-0.

Tites tropper snupper sejren

Det brasilianske landshold har endnu ikke vist deres tårnhøje topniveau, men det har de heller ikke rigtig haft brug for. De vandt nemlig deres gruppe rimelig ubesværet efter at have spillet uafgjort med Schweiz samt slået henholdsvis Costa Rica og Serbien med 2-0. Særligt Neymar har været langt fra sin topform, men han plejer dog at dukke op, når det virkelig gælder. Philippe Coutinho har derimod været fyr og flamme, og han står allerede noteret for to mål og en assists i sine første tre kampe ved verdensmesterskaberne.

Det mexicanske landshold startede sublimt ud, da de formåede at stjæle alle tre point fra de regerende verdensmestre Tyskland. Hirving Lozano scorede kampens eneste mål efter en smuk solotur. I det efterfølgende opgør blev det til endnu en sejr – denne gang med 1-2 over Sydkorea på mål af Carlos Vela og Chicharito. Der var dog ikke meget at skrive hjem om, da de mødte vores svenske naboer. Faktisk var 0-3-nederlaget endda en smule misvisende, da svenskerne sagtens kunne have scoret flere mål. Mexico fik dog en kæmpe gave af Sydkorea, som der besejrede tyskerne, og så var Guardado og co. alligevel videre til 1/8-finalen.

Her regner vi dog med, at festen stopper. Brasiliens trup er nemlig sprængfyldt med stjernespillere, og de burde bombe sig videre til kvartfinalerne. Særligt fordi hverken deres største stjerne eller selve holdet har vist deres sambaspil endnu. Det skal dog nok komme på et eller tidspunkt, og vi satser på, at det bliver i dag.

Derfor er dagens bwin fidus, at Brasilien vinder kampen til odds 1,50.

Følg spilforslaget hos bwin