Logo for Alka Superligaen

Dagens bwin fidus: Mål i begge ender på Ceres Park

Kamp: AGF– SønderjyskE
Fidusen: Begge hold scorer
Odds: 1,65 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er kun to point imellem AGF på 11. pladsen og SønderjyskE på niendepladsen. Det er altså ekstremt tæt i midten af Alka Superligaen, og en eventuel vinder af dette opgør kan tage et stort skridt imod top seks. Hvis AGF formår at trække sig sejrrigt ud af duellen, kan de rykke op på en niendeplads. Ender SønderjyskE med at stjæle alle tre point med hjem til Haderslev, så overhaler de AaB og kommer til at ligge nummer otte.

AGF har fået stoppet blødningen

Efter Glen Riddersholm blev fyret, og David Nielsen blev ansat, var der stadig store problemer i det århusianske. De tabte en hel del kampe i træk og lukkede alt for mange mål ind. Det virker dog til at efterårssæsonens sidste opgør, hvor det blev til 2-2 på udebane med Brøndby har været lidt af et vendepunkt. I forårspremieren vandt de nemlig med 0-1 ude over Hobro på et fantastisk flot langskud af svenske Tobias Sana. Det var faktisk første gang i 19 år, eller siden den 3. marts 1999, at De Hvii’e formåede at vinde forårssæsonens første kamp. Den gang blev det til en 1-0-sejr over AaB på hjemmebane i et opgør hvor Anders Bjerre stod for kampens enlige scoring efter et kvarters tid.

Svingende SønderjyskE

Klubben fra Haderslev er ikke nem at blive klog på. I deres sidste fem kampe har de vundet tre og tabt to med en samlet målscore på 9-6. Det er blandt andet blevet til en 3-0-sejr på hjemmebane over de danske mestre fra FC København samt en 0-2-sejr på udebane over bundproppen fra Randers FC. De har dog også tabt med 1-3 hjemme til Brøndby og med 2-1 ude til AC Horsens. I forårspremieren slog de Kasper Hjulmand og FC Nordsjælland med 2-1 på hjemmebane, selvom de kom bagud med 0-1 på et selvmål af Jeppe Simonsen kort inden pausen. I anden halvleg sørgede Kees Luijckx og Christian ‘Greko’ Jakobsen med deres to scoringer dog for alle tre point.

Det er altså et opgør mellem to mandskaber, som svinger en del og er svære at blive kloge på. Derfor synes vi, at et væddemål hvor både AGF og SønderjyskE scorer mindst ét mål ser fornuftigt ud.

Derfor er dagens bwin fidus, at begge hold scorer til odds 1,65.

Følg spilforslaget hos bwin