Aalborg på et Danmarkskort

Dagens bwin fidus: Brøndby bryder Aalborg-forbandelsen

Kamp: AaB – Brøndby IF
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,78 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

På Aalborg Portland Park skal AaB op imod Brøndby. Hjemmeholdet tabte noget overraskende til Silkeborg i forårspremieren. Udeholdet vandt stensikkert over Lyngby. Derfor er det da også Brøndby som er bookmakernes favorit til at tage alle tre point, selvom de har tabt syv ud af deres sidste ni opgør oppe i Aalborg.

Notorisk svær udebane

Selvom Brøndby vandt med 0-1 sidst de spillede på Aalborg Portland Park, så er det et sted som de normalt ikke henter særlig mange point. Faktisk har de kun formået at få fire point med hjem fra Nordjylland siden 2012. AaB vandt 1-0 og 2-1 i 2012, mens det endte 1-1 og 2-1 i 2013. I 2014 vandt AaB med 2-0 på to scoringer af litauiske Lukas Spalvis. De to kampe i 2015 endte henholdsvis 1-0 og 4-1, mens Brøndby endelig fik brudt forbandelsen i 2016, da de vandt med 0-1 på et tidligt mål af Kamil Wilczek. Nu skal de så forsøge at gentage den succes. Hvis det lykkedes, så vil det være første gang siden 2010, at de vinder to udekampe i træk mod AaB.

Forfærdelig forårspremiere

Hvis man ser highlights fra AaB’s kamp mod Silkeborg sidste lørdag, så kommer man lynhurtigt frem til den konklusion, at deres ellers super solide defensiv fra efteråret er pist væk. Særligt venstrebacken Jakob Blåbjerg så skidt ud ved både 1-0 og 3-2 scoringen. Deres stabile svenske målmand Jacob Rinne så heller ikke særlig god ud ved 2-1-scoringen. Det var altså totalt selvforskyldt, at de ikke fik et eneste point ud af deres anstregelser på kunstgræsbanen i bilernes by. Hvis de forsætter i samme stil mod de blå-gule fra Vestegnen, så kan de sagtens løbe ind i en ordentlig lussing.

Særligt venstrebacken er et svagt punkt, når skadesplagede Jakob Ahlmann ikke er med. Det er som regel enten Patrick Kristensen eller Jakob Blåbjerg som får lov at spille den i hans fravær. Ingen af dem har dog det samme niveau som den tidligere landsholdsback. Hvis han når at blive klar til aftenens kamp er det et kæmpe boost for hjemmeholdet, men hvis han må se på fra sidelinjen, kommer de til at få det svært. Det gør de dog nok uanset hvad, da vi har på fornemmelsen at Brøndby trækker sig sejrrigt ud af denne duel.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,78.

Følg spilforslaget hos bwin