Officiel hjemmebane for Augsburg i den tyske Bundesliga

Dagens bwin fidus: Wolfsburg fortsætter de fornemme takter

Kamp: Augsburg – Wolfsburg
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I dag klokken 15:30 skal der spilles Bundesliga-fodbold på WWK Arena. Her tager kriseramte Augsburg imod topholdet Wolfsburg. Hjemmeholdet er i forfærdelig form og har ikke prøvet at vinde en ligakamp i deres sidste syv forsøg. Udeholdet er derimod ganske godt kørende, da de har vundet fire ud af deres sidste fem og ikke har tabt et ligaopgør i mere end én måned. Wout Weghorst kom på tavlen så sent som i tirsdags. Efter vores bedste overbevisning kunne han godt få netmaskerne til at blafre igen i dag.

Wolfsburg er ganske godt kørende

Værterne bragte sig hurtigt foran mod Hertha i tirsdags, men glæden skulle dog vise sig at være kortvarig. Inden der var spillet en halv time var de nemlig bagud med 2-1, og selvom Koo Ja-Cheol fik udlignet inden pausen og sørget for et enkelt point, så var der stadig ikke særlig meget at smile over for Augsburg-spillerne efter de 90 minutter. Det er således ved at være to måneder siden, at de sidst smagte sejrens sødme, hvilket da også er hovedårsagen til, at der kun er et enkelt point ned til Stuttgart, som ligger under nedrykningsstregen i skrivende stund.

Gæsterne havde ikke de store problemer med at slå lige netop Stuttgart i søndags hjemme på Volkswagen Arena. Josuha Guilavogui bragte dem foran efter lidt mere end tyve minutters spil, og Wout Weghorst lukkede og slukkede lige inden pausen. De tre point sendte dem op i top seks, og hvis de kan blive ved med ligge der, indtil sæsonen er slut, så skal de spille europæisk fodbold i 2019. Der er dog høje ambitioner i Wolfsburg, og de vil rigtig gerne tilbage i Champions League-gruppespillet. Skal de lykkedes med den mission, så kræver det en top fire-placering. Vil man være et af de fire bedste fodboldhold i Tyskland, så skal man simpelthen også være i stand til at slå et kriseramt hjemmehold på WWK Arena.

I vores optik lugter dette af smule af en Weghorst-scoring og en Wolfsburg-sejr. Også selvom de ikke har formået at slå Augsburg siden januar måned 2017.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,75.

Følg spilforslaget hos bwin