Haderslev Stadion

Dagens bwin fidus: Jess Thorups tropper tager tre point

Kamp: SønderjyskE – FC Midtjylland
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

De danske mestre fra FC Midtjylland skal en tur til Sydbank Park i Haderslev for at krydse klinger med SønderjyskE. Begge mandskaber tog en rigtig flot sejr i søndags. Sønderjyderne formåede at besejrede Brøndby IF på Vilfort Park med 2-4. Midtjyderne vandt med 3-1 hjemme på MCH Arena over FC København. Nu er spørgsmålet så, hvilke af disse to hold, som skal følge op på den imponerende præstation med yderligere tre point. Vi sætter vores penge på, at det bliver Jess Thorups tropper, der trækker det længste strå mod Claus Nørgaards mandskab.

FCM er i fin form

Værterne har svinget en hel del i denne sæson, hvor det er blevet til tre sejre, to uafgjorte og fire nederlag med en samlet målscore på 13-12. De er altså rigtig svære at blive kloge på. Det må man også sige var tilfældet i søndags, hvor de snuppede deres første sejr på fremmed græs i Superligaen siden marts måned, hvor de slog FC Helsingør med 1-2. Der var nok ikke mange som havde regnet med, at de ville rejse hjem fra Vestegnen med tre point, men det endte alligevel med at blive tilfældet. Vi tror dog ikke på, at de kan levere overraskelsen to gange i træk.

Gæsterne har virkelig fået rettet op på deres dårlige sæsonstart med 11 point i deres sidste fem opgør. De har udover FCK slået AC Horsens og Randers FC, mens det er blevet til pointdelinger med OB og Brøndby. De har fået kæmpet sig op på en andenplads i tabellen, og de har kun et enkelt point mindre end Ståle Solbakkens spillere på førstepladsen. FCM ligner altså for alvor et mandskab, som er ved at finde tilbage til de dyder, som gjorde dem til danske mestre i sidste sæson. Hvis de vil fortsætte de fornemme takter, så er en sejr på Sydbank Park et must.

Vi tror på, at de er stærke nok til at tage tre point med hjem til Herning. Særligt fordi deres targetman på to meter Paul Onuachu endelig har fået netmaskerne til at blafre igen efter en lang pause.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,00.

Følg spilforslaget hos bwin