Aalborg på et Danmarkskort

Dagens bwin fidus: Ingen mål i første halvleg mellem AaB og EfB

Kamp: AaB – Esbjerg
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 2,05 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Oprykkerne fra Esbjerg skal en tur til Aalborg Portland Park for at møde AaB i mandagskampen klokken 19:00. Begge mandskaber har gjort det rigtig godt defensiv det sidste stykke tid. De bolchestribede nordjyder har således ikke lukket mål ind i mere end 270 minutter, mens esbjergenserne ikke har indkasseret en eneste scoring imod i cirka 180 minutter. Der er altså tale om et tæt opgør, som nok ikke kommer til at byde på særlig mange mål. Efter vores bedste overbevisning så bliver første halvleg totalt lige.

Total tæt affære

Morten Wieghorsts mandskab har ikke lukket mål ind i deres seneste tre kampe. Først slog de Vendsyssel på udebane med 0-1, da Kasper Risgård stod for kampens eneste scoring cirka ti minutter før tid. Mod FC Nordsjælland på hjemmebane lignede det længe en nulløsning, men så dukkede den indskiftede lejesvend Philipp Ochs op til allersidst og sørgede for en 1-0-sejr med et drøn af et langskud. Mod AC Horsens på CASA Arena i mandags endte det helt uden scoringer, da Den Gule Fare gjorde alt hvad de kunne for at holde aalborgenserne fra fadet. Den mission lykkedes, da ingen af de offensive AaB-spillere formåede at få netmaskerne til at blafre.

Esbjergs defensiv var hullet som en si i starten af sæsonen, men det må man så sandelig sige, at de har fået fixet. Først holdt de SønderjyskE fuldstændig fra store chancer i 1-0-sejren hjemme på Blue Water Arena, og selvom de var en smule heldige på Vilfort Park mod Brøndby i deres 0-1-sejr, så lykkedes dem alligevel at holde buret rent for anden gang i træk. Det må man sige er virkelig imponerende. Særligt når man tænker på, at deres midtstoppere er blandt de langsommeste i ligaen.

Vi føler os overbeviste om, at første halvleg bliver en fuser. Det ville overhovedet ikke undre os, hvis hverken værterne eller gæsterne formår at komme på tavlen. Særligt Mortens Wieghorsts offensiv er uskarp, da de kun laver et enkelt mål i gennemsnit per kamp. Skulle de score i aften, så sætter vi vores lid til, at det bliver i anden halvleg.

Derfor er dagens bwin fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 2,05.

Følg spilforslaget hos bwin