Dagens bwin fidus: Endnu et AGF-nederlag mod løverne

Kamp: AGF – FC København
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Når FC København skal spille mod AGF, så er det meget sjældent, at de ender med at tabe. Det er faktisk uanset, om de spiller på eget eller fremmed græs. Løverne har sådan set ikke tabt til De Hvii’e i mere end ni år, og det er blevet til tolv sejre samt ti uafgjorte i denne periode. Den seneste århusianske sejr ligger helt tilbage i august måned 2009, hvor et enligt mål af Peter Graulund sørgede for en 0-1-sejr i Parken.

David Nielsen vs Ståle Solbakken

Der er kun et enkelt ubesejret hold i Superligaen, og det er David Nielsens mandskab. Desværre for dem så står de stadig kun noteret for en enkelt sejr, da deres resterende fire opgør er endt uafgjort. Der er altså blevet hentet syv point indtil videre, hvilket hovedsageligt er sket på grund af deres formidable forsvar. AGF er således det hold, som har lukket færrest mål ind med to styk. De har dog også det dårligste angreb i ligaen, da århusianerne blot har fået netmaskerne til at blafre tre gange. Man skal altså virkelig anstrenge sig, hvis man vil prøve at kloge sig på holdet fra Smilets By, og om de endelig kan komme ind i det forjættede land, der hedder top seks.

Det er derimod rigtig nemt at blive klog på københavnerne. Efter at have skuffet i sæsonpremieren mod AC Horsens på hjemmebane, har de således vundet fire Superliga-kampe på stribe. Derfor ligger de også nummer et med 12 point. Derudover har de den bedste offensiv i ligaen, da Ståle Solbakkens spillere har fået netmaskerne til at blafre intet mindre end 12 gange. De har endda også præsteret tre clean sheets i deres sidste fire forsøg. Pilene peger altså i den helt rigtige retning, hvis man er fan af holdet fra hovedstaden.

Efter vores bedste overbevisning så synes vi at det lugter langt væk en udesejr på Ceres Park & Arena. Viktor Fischer er fyr og flamme, og han har allerede været involveret i et tocifret antal scoringer. Han kunne sagtens blive udslagsgivende og/eller kampafgørende igen i dag.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,70.

Følg spilforslaget hos bwin