Dagens bwin fidus: Real Betis fortsætter den fornemme stime

Kamp: Athletic Bilbao – Real Betis
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 3,20 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er bund imod top, når Athletic Bilbao hjemme på San Mamés Stadium tager imod Riza Durmisi og Real Betis. Hjemmeholdet er nemlig rigtig skidt kørende, da de kun har vundet to gange i deres sidste ti forsøg. Udeholdet er derimod i forrygende form, da det er blevet til syv sejre ud af otte mulige, mens de har holdt buret rent hele seks gange i den samme periode. Der er altså ikke den store tvivl om, hvem der er forhåndsfavorit til at snuppe sejren og alle tre point. Bookmakerne har dog af uforklarlige årsager gjort Bilbao til favoritter, hvilket vi overhovedet ikke kan forstå.

Betis buldrer derudaf

Betis har gang i noget af en slutspurt i denne sæson. De har således slået både Alavés, Espanyol, Getafe, Eibar, Girona, Las Palmas og Málaga samt spillet uafgjort med Atlético Madrid de sidste to måneders tid. Det har gjort, at de nu ligger lunt i svinget til at snuppe femtepladsen, som betyder, at de skal være med i gruppespillet af Europa League i næste sæson. Sejrsstimen er blevet bygget på god offensiv fodbold krydret med en masse super solide defensive indsatser, som de ellers havde rigtig svært ved i starten af sæsonen. Det er en farlig kombination for modstanderholdene. Derfor tror vi også på, at det er noget, som Bilbao kommer til at mærke på San Mamés i dag.

Særligt fordi baskerne er inde i en elendig stime. De har således tabt til både Real Sociedad, Levante og Deportivo La Coruña den seneste måneds tid, mens de godt nok formåede at få et enkelt point på Santiago Bernabéu mod mægtige Real Madrid. Det har dog ikke været nok til at tage dem væk fra den kedelige ende af tabellen, hvor de ligger og roder rundt. Der er dog ingen chance for at rykke ned. De tre nedrykkere er nemlig allerede fundet. Det betyder dog også, at de absolut intet hat at spille for længere. Vi har på fornemmelsen, at det kommer til at blive udslagsgivende mod Real Betis som rigtig gerne vil skrabe så mange point sammen som overhovedet muligt samt forsætte den fornemme sejrsstime, som de har gang i.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 3,20.

Følg spilforslaget hos bwin