Danmarks nationalstadion Telia Parken

Dagens bwin fidus: Ikke nogen målfest i Telia Parken

Kamp: FC København – Brøndby
Fidusen: Under 2,5 mål
Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I dag skal sæsonens femte New Firm afvikles i Telia Parken. Det betyder selvfølgelig, at FC København byder Brøndby op til dans. De sidste mange år har deres indbyrdes opgør været garant for tonsvis af tænding og tacklinger, men der bliver derimod sjældent scoret særlig mange mål. I denne sæson er der eksempelvis kun blevet scoret seks mål i de fire første kampe mellem løverne og de blå-gule fra Vestegnen. Det giver en gennemsnit på halvandet mål per kamp, hvilket må siges at være skuffende, når man tager de to holds offensive kvaliteter i betragtning.

Er femte gang lykkens gang?

Ståle Solbakken plejer ikke ligefrem at blæse til angreb, når han møder ærkerivalerne fra Brøndby. Rent faktisk går han nærmest altid defensivt til værks, hvilket man også har kunne se i denne sæson. De første tre kampe mod Alexander Zorniger blev nemlig allesammen tabt med de samme cifre – nemlig 1-0. Selvom det lykkedes ham at komme foran på Vilfort Park, så endte det med endnu et nederlag, da Hany Mukthar bankede et frispark i kassen til slutresultatet 2-1, da der blot manglede et par minutter af opgøret. Nu skal han så finde ud af om femte gang er lykkens gang, eller om det igen ender med skuffelse. Derfor tror vi helt sikkert også på, at han vil gøre alt i sin magt for at holde de gul-blå fra fadet.

Historisk set er det også sjældent, at der bliver spillet målrige derbys. Der er således blevet scoret under 2,5 mål i 13 ud af de sidste 16 indbyrdes opgør, og vi kan ikke forestille os, at det skulle være anderledes i dag. Hjemmeholdet kæmper nemlig en hård kamp med FC Nordsjælland om bronzemedaljerne. Udeholdet duellerer med FC Midtjylland om det danske mesterskab. Begge mandskaber har altså rigtig meget på spil, og derfor kunne det sagtens endnu med at blive endnu en taktisk præget affære, som vi har set så mange gange før. Ender det med at blive tilfældet, så skal man nok heller ikke regne med nogen målfest på Danmarks nationalstadion. Vi tror, at der maksimalt kommer to scoringer i dette opgør.

Derfor er dagens bwin fidus, at der kommer under 2,5 mål til odds 2,10.

Følg spilforslaget hos bwin