Et byskilt i Horsens

Dagens bwin fidus: Ingen champagnebold i Horsens

Kamp: AC Horsens – AaB
Fidusen: Under 2,5 mål
Odds: 1,80 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er kun æren at spille for, når AC Horsens hjemme på CASA Arena skal op imod AaB. Hjemmeholdet ligger nemlig nummer seks med 36 point. De har rent faktisk ikke vundet en eneste fodboldkamp siden februar måned. Udeholdet har fire point mere på femtepladsen. De har blot vundet et enkelt opgør ud af deres sidste otte. Det er altså to kriseramte mandskaber, som der sætter hinanden stævne i Horsens. Derudover har de heller ikke det store at spille for. Ingen af holdene kan således nå FC Nordsjælland på fjerdepladsen. Derfor tror vi også på, at der ikke bliver scoret særlig mange mål.

Uskarpe offensiver

De bolchestribede nordjyder har scoret færrest mål af samtlige mandskaber i mesterskabsslutspillet. Det er således kun blevet til 35 scoringer i 32 kampe, og det må siges at være yderst skuffende for en klub af den størrelse. Derudover hjælper det heller ikke, at deres topscorer Jannik Pohl, som har noteret sig for otte kasser, er ude med en skade. Nærmest hele sæsonen har de haft svært ved at komme på måltavlen. Det ville da også være noget af en overraskelse, hvis det skulle ændre sig mod så kompakt en defensiv, som den Horsens har.

Den Gule Fare har dog heller ikke ligefrem scoret mål på samlebånd i denne sæson. De har rent faktisk kun lavet tre mål mere end aalborgenserne. Det er altså bestemt heller ikke i denne afdeling, at de har excelleret i denne sæson. I starten af sæsonen var de ekstremt skarpe på dødbolde, men det er ikke rigtig tilfældet længere. Derimod lukker de en hel del mål ind efter standardsituationer.

AaB har set skarpe ud på deres dødbolde i denne sæson, hvor både Jores Okore, Kasper Pedersen og Jakob Blåbjerg har noteret sig for et par scoringer. Derfor tror vi også godt, at dette kunne ende med at blive et opgør som skal afgøres på hjørnespark, frispark og/eller lange indkast. Vi har dog også på fornemmelsen, at der ikke bliver scoret tre gange på CASA Arena, selvom begge mandskaber godt kunne komme på tavlen. Fire ud af de seneste fem indbyrdes opgør mellem disse to hold er endt med under 2,5 mål, og det kunne sagtens blive mere af samme skuffe i aften.

Derfor er dagens bwin fidus, at der kommer under 2,5 mål i kampen til odds 1,80.

Følg spilforslaget hos bwin