Dagens bwin fidus: Arsenal mister deres ubesejrede stime

Kamp: Arsenal – Tottenham
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er Nordlondon-derby på Emirates i dag klokken 15:05, hvilket betyder, at Arsenal byder Tottenham op til dans. Selvom værterne er ubesejrede i intet mindre end atten kampe på stribe, så tror vi alligevel på mere gæsterne. De har nemlig vundet seks kampe på stribe og i denne uge har de slået både Chelsea og Inter. Harry Kane er det absolut bedste bud på en matchvinder, da han allerede har fået netmaskerne til at blafre elleve gange i denne sæson. Også selvom The Lilywhites ikke har vundet på udebane over kanonerne i mere end otte år!

Første Spurs-sejr på Emirates i årevis

The Gunners er kommet tilbage på sejrssporet efter tre pointdelinger i træk. Først fik de slået Bournemouth med 1-2 på Vitality Stadium, og i torsdags vandt de med 0-3 i Kiev over Vorskla. Det var yderst tiltrængt for dem, da de inden da havde spillet uafgjort med både Liverpool, Sporting og Wolves på eget græs. Nu er spørgsmålet så, om de kan holde liv i deres vanvittige stime mod Mauricio Pochettinos mandskab, og her hælder vi mest til, at svaret er nej.

Spurs har nemlig haft en fantastisk uge, hvor de startede med banke topholdet Chelsea med 3-1 hjemme på Wembley. Dele Alli, Harry Kane og Son Heung-min stod for scoringerne i den stensikre sejr. Fire dage senere holdt de så liv i håbet om at komme videre fra Champions League-gruppespillet med en 1-0-sejr på eget græs over Inter. Den danske midtbanemaestro Christian Eriksen blev skiftet ind endte med at score sejrsmålet. Umiddelbart har vi meget svært ved at se dem tabe dette opgør. Også selvom deres statistik på Emirates ikke er særlig god.

De seneste otte års tid er det blevet til fem nederlag og fire uafgjorte med en samlet målscore på 18-7 på udebane mod Arsenal. Sidst de prøvede at slå deres ærkerivaler på fremmed græs var den 20. november 2010, hvor scoringer af Gareth Bale, Rafael van der Vaart og Younes Kaboul sikrede en 2-3-sejr. Vi tror, at Tottenham bruger den negative spiral og tager tre point i dagens Nordlondon-derby.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,70.

Følg spilforslaget hos bwin