Officielt logo for Champions League

Dagens bwin fidus: Mere grus i FC Midtjyllands maskineri

Kamp: FC Astana – FC Midtjylland
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,05 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

De danske mestre fra FC Midtjylland skal en tur til Kasakhstan for at møde FC Astana. Det bliver bestemt ikke nogen nem opgave, da hjemmeholdet har vundet otte ud af deres sidste ni opgør, mens de har holdt buret rent syv gange. De midtjyske ulve er derimod rigtig skidt kørende, da det er ved at være en måneds tid siden, at de har vundet en fodboldkamp. Derfor kommer det nok heller ikke som den store overraskelse, at værterne er blevet gjort til forhåndsfavoritter.

Vidt forskellige formkurver

Astana ser skræmmende stærke ud i denne sæson. De har ikke tabt siden den 23. maj, og siden den dag er det kun blevet til et enkelt pointtab. Det var den 5. juli, hvor de måtte nøjes med 0-0 mod FC Tobol Kostanay på udebane. Ellers har de gjort totalt rent bord, hvilket man også tydeligt kan se i ligatabellen. Her har de hentet intet mindre end 50 ud af 60 point efter 20 kampe, da det er blevet til 16 sejre, to uafgjorte og to nederlag med en samlet målscore på 43-12. De scorer altså mere end to mål per kamp i gennemsnit, mens der bliver lukket mindre end ét ind i den anden ende. Det må siges at være en rigtig god kombination.

Midtjylland er derimod kommet rigtig skidt fra land. Først fik de kun et enkelt point mod AGF hjemme på MCH Arena i sæsonpremieren, da Jakob Poulsen brændte et straffespark til allersidst. Derefter tabte de for første gang til AaB i fire år, da Jannik Pohl scorede til 2-1 kort før tid efter et hjørnespark. Jess Thorups tropper har altså kun hentet et enkelt point i deres første to kampe. Langt fra godkendt når man tænker på, at det er de danske mestre, som vi snakker om.

Når man tænker på, hvor stabil hjemmeholdets defensiv er, så har vi svært ved at se udeholdet score mod dem. Efter vores bedste overbevisning lugter det her langt væk af en smal sejr til værterne, da gæsterne simpelthen er så skidt kørende.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 2,05.

Følg spilforslaget hos bwin