Dagens bwin fidus: Hobro får bøllebank af FC København

Kamp: Hobro – FC København
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er to mandskaber med hårdt brug for point, som der mødes på DS Arena. Hobro fik nemlig ørerne i maskinen mod Vejle i fredags, da de tabte med 3-1. FC København storskuffede hjemme i Parken mod AC Horsens, da de måtte se sig slået med 1-2. Victor Fischer tillod sig endda at brændte et straffespark kort før tid. Ståle Solbakkens spillere er selvfølgelig favoritter, og det er der god grund til. Både Pål Alexander Kirkevold og Jonas Brix Damborg er nemlig tvivlsomme for værterne.

Hobro mangler to profiler

Allerede ti minutter inde i Vejle-kampen måtte ankeret på midtbanen, Jonas Brix Damborg, forlade banen for Hobro. Det var et kæmpe slag, da der ikke er en fuldgod erstatning i truppen. Fem minutter inde i anden halvleg var det så sidste sæsons Superliga-topscorer, Pål Alexander Kirkevold, der måtte lade sig udskifte med en skade. Der skal ske et mindre mirakel, hvis de skal blive klar til kamp i aften klokken 19:00. Uden de to så ser hobrogenserne virkelig svage ud, og når de kan tabe med to til Vejle, så kan de uden tvivl også sagtens komme i problemer mod en flok sultne og revanchelystne løver.

FCK har godt nok spillet Europa League-kvalifikation mod finske KuPS i torsdags, men Ståle Solbakken råder over en stor trup spækket til randen med kvalitetsspillere. Der burde derfor være masser af friske kræfter at vælge mellem, og det burde ikke være det store problem med tre kampe på en uge. Vi har fuld tiltro til at klubben fra hovedstaden kan trække sig sejrrigt ud af denne duel og tage alle tre point med hjem.

Den hjemvendte helt Dame N’Doye var en af de få, som der kunne være sin indsats bekendt mod Horsens i mandags. Han vandt vanvittigt mange hovedstødsdueller i begge ender af banen, og han havde endda også et skud på overliggeren. Hold øje med ham da han godt kunne få netmaskerne til at blafre i aften. Særligt hvis de to kanter kan servicere ham med sukkerbolde.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,75.

Følg spilforslaget hos bwin