Officielt logo for Champions League

Dagens bwin fidus: Qarabag snupper en smal sejr i Albanien

Kamp: FK Kukesi – FK Qarabag Agdam
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,90 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

FK Kukesi fra Albanien skal klokken 19:00 hjemme på Loro-Boriçi Stadium i Shkodër op imod FK Qarabag Agdam fra Aserbajdsjan. Selvom begge mandskaber langt fra har imponeret i deres sidste mange kampe, så synes vi alligevel, at det her opgør lugter lidt af en udesejr. Gæsterne har nemlig på papiret en hel del mere kvalitet end værterne. Derudover så har de heller ikke lukket særlig mange mål ind i deres sidste seks kampe. Kun to styk er der gået ind.

Qarabag er meget mere stabile end Kukesi

Hjemmeholdet har ikke prøvet at smage sejrens sødme siden den 5. maj, hvor de slog KF Lushnja med 2-1 på hjemmebane. Siden da har de tabt med 3-2 på udebane KS Teuta Durres, spillet 2-2 på hjemmebane med Luftëtari Gjirokastër, tabt med 2-1 til KS Vllaznia Shkodër på udebane, spillet 2-2 med Flamurtari Vlorë på hjemmebane og tabt med 0-4 til NK Maribor på udebane. I deres to opgør mod maltesiske Valletta i Champions League-kvalifikationen var de endda også ekstremt heldige med at gå videre. Først spillede de 0-0 på eget græs for derefter at udligne til 1-1 rimelig sent på fremmed græs. De er altså virkelig dårligt kørende, og nu skal de på en meget sværere opgave.

Udeholdet har også svinget en hel del på det seneste. I deres sidste seks kampe er det således blevet til to sejre, tre uafgjorte og et enkelt nederlag med en samlet målscore på 3-2. De scorer altså ikke særlig mange mål, men der bliver lukket endnu færre ind i den anden ende. Mod NK Olimpija Ljubljana i CL-kvalen vandt de 0-1 på udebane og spillede 0-0 hjemme. De er altså en hel del mere stabile end deres albanske modstandere.

Vi tror, at dette bliver et målfattigt opgør. Selvom det nok ikke bliver nogen målfest, så burde Qarabag efter vores bedste overbevisning trække sig sejrrigt ud af denne duel. Deres defensiv er super stabil, og hvis de selv kan komme på måltavlen, så kommer de helt sikkert også til at trække det længste strå mod Kukesi.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,90.

Følg spilforslaget hos bwin