Logo for Alka Superligaen

Dagens bwin fidus: Totalt tæt duel på Ceres Park i Århus

Kamp: AGF – AC Horsens
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 2,05 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Den 17. runde af Superliga sluttes af i aften på Ceres Park & Arena. Her skal AGF og AC Horsens krydse klinger. Begge mandskaber er skidt kørende for tiden og har virkelig brug for at tanke noget selvtillid og tre point til kontoen. Umiddelbart synes vi dog, at dette opgør lugter en smule af uafgjort. Både når der er spillet 45 og 90 minutter. Særligt fordi både værterne og gæsterne har svært ved at få netmaskerne til at blafre for tiden.

David og Bo skal have fixet defensiven

Århusianerne er i forfærdelig form for tiden, da de ikke har vundet en Superligakamp siden den 23. september, hvor de slog Brøndby IF med 3-2 på eget græs. Siden da er det blevet til tre uafgjorte og tre nederlag med en samlet målscore på 6-12. Deres solide defensiv er altså pistvæk, og de lukker nu dobbelt så mange mål ind, som de scorer i den anden ende. David Nielsen bliver nødt til at finde tilbage til de gamle dyder, hvis hans trænersæde ikke skal blive alt for varm inden vinterpausen, der ligger og lurer lidt rundt om hjørnet.

Horsensgenserne kan med en sejr hoppe tilbage i top seks, men det ligger ikke ligefrem i kortene, at de skal vinde dette opgør i Smilets By. Deres tre seneste Superligaopgør er således endt med to pointdelinger og et enkelt nederlag med en samlet målscore på 5-7. Særligt i Nørreskoven mod Vejle så de fuldstændig forfærdelige ud, og det endte da også med 3-1 til vejlenserne. Derudover har de scoret lige så mange mål som AGF, men har lukket fire mere ind, så man kan heller ikke sige, at deres defensive stabilitet er til at få øje på.

Både David Nielsen og Bo Henriksen vil have fortalt deres spillere, at hvis de for en sjælden gangs skyld kan holde buret rent, så er der point at hente. Vi forventer en intens og tæt affære i første halvleg, men regner ikke med at der bliver scoret. Det lugter langt væk af en kedelig nullert i de første 45 minutter.

Derfor er dagens bwin fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 2,05.

Følg spilforslaget hos bwin