Danmarks nationalstadion Telia Parken

Dagens bwin fidus: Ståle Solbakken må se sig slået af FCM igen

Kamp: FC København – FC Midtjylland
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 3,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

FC København og FC Midtjylland ligger side om side i toppen af Superliga-tabellen, og der er vist ikke den store tvivl om, at det bliver et af disse to mandskaber, som ender med at vinde det danske mesterskab i denne sæson. Det helt store spørgsmål er selvfølgelig, om det bliver løverne fra hovedstaden eller de midtjyske ulve, som ender med at trække det længste strå til maj. Umiddelbart tror vi mest på sidstnævnte. Deres offensiv scorer således mål på samlebånd, mens defensiven også har set super stabil ud igennem længere tid.

Ulvene bider fra sig

FCK har vundet elleve ud af deres første seksten kampe, mens to er endt uafgjort og tre er blevet tabt med en samlet målscore på 35-16. Deres topscorer er den senegalesiske striker Dame N’Doye, som allerede har noteret sig for ti fuldtræffere i ligaen. Derudover er Robert Skov også totalt fyr og flamme for tiden, da han har fået netmaskerne til at blafre hele ni gange. Han har endda også lavet fire oplæg til sine holdkammerater. De må dog undvære både Viktor Fischer, Pieros Sotiriou og Nicolai Boilesen til dette opgør. Det må siges at være en stor svækkelse af deres ellers stærke mandskab.

FCM står noteret for ti sejre, fem pointdelinger og blot et enkelt nederlag med en samlet målscore på 41-15. De har altså både ligaens bedste offensiv og defensiv, hvilket må siges at være yderst imponerende. De har ikke tabt en eneste ligakamp siden juli måned, hvor de måtte rejse hjem fra Aalborg Portland Park med et 2-1-nederlag i baggagen, da Jannik Pohl sikrede en AaB-sejr kort før tid efter et hjørnespark. På toppen har de en targetman på to meter i Paul Onuachu, og han scorer mål for sjov. Ni kasser er det blevet til indtil videre, og vi tror, at han kommer på tavlen igen i aften og sørger for, at Kenneth Andersen og co. kan tage hjem til den jyske hede med tre point mere til samlingen.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 3,00.

Følg spilforslaget hos bwin