Logo for Alka Superligaen

Dagens bwin fidus: Mål i begge ender på Blue Water Arena

Kamp: Esbjerg fB – Vendsyssel FF
Fidusen: Begge hold scorer
Odds: 1,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er en direkte duel mellem to oprykkere på Blue Water Arena, når Esbjerg fB byder Vendsyssel FF op til dans. Disse to mandskaber mødte hinanden tre gange i sidste sæson, og der må man sige, at de var garante for masser af mål og underholdning. Rent faktisk blev der scoret intet mindre end 15 gange i deres tre indbyrdes opgør. Først vandt esbjergenserne med 1-3, derefter snuppede holdet fra Hjørring to sejre på henholdsvis 2-4 og 3-2. Vi tror på mål i begge ender på Blue Water Arena i dag klokken 16:00.

Anders Dreyer og Moses Opondo

En af dem som skal sørge for scoringer i denne kamp er selvfølgelig det 20-årige esbjergensiske stjerneskud Anders Dreyer. Han blev topscorer i NordicBet Ligaen sidste sæson med 18 fuldtræffere, og han lavede endda også hattrick mod Silkeborg IF i playoff-opgøret, der sikrede dem oprykning. Alt i alt fik han altså netmaskerne til at blafre 21 gange. Han ligner et oplagt bud på en målscorer i dag, hvis hjemmeholdet skal have kuglen forbi Nicolai Flø. Det lykkedes ham faktisk også i det seneste opgør mellem disse to mandskaber. Her var det Anders Dreyer, som der åbnede målscoringen med sin 0-1-scoring efter 20 minutter. Esbjerg endte godt med at tabe 3-2, men den 20-årige angriber viste alligevel prøver på sin skarphed og kynisme foran kassen.

Udeholdet har dog også et par farlige spillere. Blandt andet den tidligere AaB-spiller Moses Opondo. Han var helt vild og ustyrlig mod OB i søndags, hvor han både tegnede sig for mål og assists. Han startede sit stormløb efter 52 minutter, hvor han serverede bolden for fødderne af Sebastian Czajkowski, som kvitterede med at score stensikkert til 1-0. Omkring en halv time senere var han så pletten igen, da han modtag en aflevering fra Lucas Jensen, tog et par fikse træk ind i banen og knaldede kuglen i krydset til 3-1.

Der er altså farlige folk på begge cheftræneres holdkort, og det tegner til at blive en målrig kamp, hvor både Esbjerg og Vendsyssel kommer på tavlen.

Derfor er dagens bwin fidus, at begge hold scorer i kampen til odds 1,70.

Følg spilforslaget hos bwin