Dagens bwin fidus: Sikker hjemmesejr på MCH Arena

Kamp: FC Midtjylland – Randers
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,60 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

De danske fra FC Midtjylland har godt nok været i aktion torsdag, hvor de mødte Malmö FF på udebane i Europa League-kvalifikationen. Deres trup burde dog være bred nok og have tilpas meget kvalitet til også at kunne spille Superliga-fodbold om søndagen. Her er det Randers, som slår et smut forbi MCH Arena. Selvom Thomas Thomasbergs heste har set gode ud det sidste stykke tid, så tror vi, at de kommer til at lide et nederlag i aften. Særligt fordi FCM smed point til allersidst mod OB for en uge siden. Derfor er de pisket til sejr.

Randers lider af et FCM-kompleks

De midtjyske ulve har indtil videre fået skrabet elleve point sammen i deres første seks kampe via tre sejre, to uafgjorte og et enkelt nederlag. De startede godt nok sæsonen skidt ud, men nu er de altså kommet tilbage på sporet. Rent faktisk er de ubesejrede i deres sidste fire Superliga-opgør, hvor det er blevet til ti point ud af tolv mulige. Hvis de vil følge med de øvrige tophold, så kan intet andet end en sejr mod randrusianerne bruges til noget som helst. Særligt ikke efter de smed to point væk på Nature Park Energy i Odense. Her fik Nicklas Helenius udlignet til 1-1 i allersidste sekund. Et rigtig dumt boldtab af deres targetman på to meter Paul Onuachu, gjorde at fynboerne kunne fuldføre et kontraangreb i de døende sekunder. Marc Dal Hende havde ellers bragt dem foran midtvejs inde i anden halvleg.

Historisk set har de kronjyske heste det også rigtig svært på den jyske hede. Det er således ikke blevet til en sejr siden den 19. april 2009, hvor det blev til en 0-2-sejr. Siden den dag har der dog ikke været meget at glæde sig over. Det er således blevet til ni nederlag og fire uafgjorte i de efterfølgende tretten opgør, så man kan vist godt sige, at Randers lider af et FCM-kompleks. Vi tror, at det fortsætter lidt endnu, da ulvene burde kunne bide fra sig mod hestene i den sene søndagskamp.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,60.

Følg spilforslaget hos bwin