Irland har truppen klar – Se truppen som Danmark skal sende ud af VM

Vi er efterhånden blot to uger væk fra det første kvalifikations-brag mellem Danmark og Irland, og den irske landstræner, Martin O’Neil, har netop udtaget sin trup til kampen.

Ligesom i kvalifikationen holder O’Neil fast i den stamme, der sendte Irland til EM for to år siden. Det er således en række rutinerede herrer, der har spillet sammen i årevis, som rejser til København.

O’Neil har i første omgang udtaget en bruttotrup på 34 spillere, som i løbet af de kommende dage vil blive skåret ned til 23.

Spil på kampen hos bet365

 

Irland må undvære stjerner

Netop på grund af O’Neils forkærlighed for kontinuitet består den irske trup af spillere i deres bedste alder. Bruttotruppens yngste mand er 22-årige Alan Browne fra Preston North End, og der er ikke meget, der tyder på, at han er at finde i den endelige trup.

To andre spillere, der ikke vil være i Irlands trup til kampene imod Danmark, er Seamus Coleman og Jonathan Walters. De to Premier League-stjerner er begge skadede, og de må derfor se kampene i TV.

Coleman har spillet 43 landskampe og Walters 51, og de er begge store tab. De er blandt de normale ledere i truppen, og de er begge typerne, der går forrest.

 

Irlands bruttotrup

Målmænd: Darren Randolph (Middlesbrough), Keiren Westwood (Sheffield Wednesday), Rob Elliot (Newcastle), Colin Doyle (Bradford)

Forsvarsspillere: Cyrus Christie (Middlesbrough), Matt Doherty (Wolverhampton), Paul McShane (Readin), Richard Keogh (Derby), Shane Duffy (Brighton), Ciaran Clark (Newcastle), John O’Shea (Sunderland), Kevin Long (Burnley), Stephen Ward (Burnley)

Midtbanespillere: Aiden McGeady (Sunderland), Daryl Horgan (Preston), Alan Brown (Preston), Glenn Whelan (Aston Villa), Harry Arter (Bournemouth), James McCarthy (Everton), Robbie Brady (Burnley), Jeff Hendrick (Burnley), Eunan O’Kane (Leeds), David Meyler (Hull), Wes Hoolahan (Norwich), Callum O’Dowda (Brystol City), Johnny Hayes (Celtic), James McClean (West Bromwich Albion)

Angribere: Shane Long (Southampton), Daryl Murphy (Nottingham Forest), David McGoldrick (Ipswich), Sean Maguire (Preston), Scott Hogan (Aston Villa), Aiden O’Brien (Milwall)

 

Danmark er favoritter

Når man ser på Irlands trup, er det ingen overraskelse, at Danmark er favoritter til kampen. Bortset fra Celtic-spilleren Johnny Hayes spiller samtlige irske spillere i England, men ingen af dem i topklubber. Det er alle spillere fra bunden af Premier League samt Championship. Irernes topniveau er derfor markant lavere end danskernes.

Hvad Irland mangler i teknisk kvalitet, har de til gengæld i fightervilje. Irerne er kendt for altid at gå til stålet og kæmpe til blodet sprøjter, hvilket er deres største styrke.

Dette ændrer dog ikke på, at Danmark er pæne favoritter til at gå videre. Hos bookmakeren bet365 får man odds 1,61 på, at Danmark tager billetten til Rusland.

 

Spil på, at Danmark kommer til VM hos bet365