Her kan du følge superligaen via livescore

Den danske Superliga er uden sammenligning den mest populære fodboldliga i Danmark. Selv om vi ikke har store stjerner og kæmpe budgetter, er lokalkendskabet til klubberne og spillerne alligevel med til at gøre landets bedste fodboldrække til den mest populære.

Og selv om alle kampe bliver vist på TV, er det langt fra altid at man har mulighed for at følge alle kampe. Via vores gratis livescore service kan du fx. også se hvor mange hjørnespark, frispark mm. der er lavet i kampene. Derfor er det utrolig populært at følge kampene via livescore, da man dermed kan få alle de vigtigste opdateringer serveret på enten Mobil, Tablet eller PC.

Følg Superligaen via livescore her

Her hos livescore.dk gør vi os naturligvis mest i dansk fodbold, da vi med danske ansatte har en naturlig forkærlighed for dansk fodbold. Vi ser ikke ned på ligaen, og nyder den i samme høje grad som de fleste danskere.

Ja, faktisk findes der blandt medarbejderne hos livescore.dk fans af både AGF, Børndby og Viborg FF. Stemningen på kontoret er derfor også blevet en smule bedre, efter at alle medarbejdere nu har et favorithold i landets bedste række.

At vi tager superligaen og den lavere danske rækker seriøst er derfor givet, og udover at du kan følge superligakampene live, kan du også se stillinger, topscorer og meget andet.

Se stats fra superligaen her