Dagens fidus: Bøllebank til Bristol City i Carabao Cuppen

Kamp: Bristol City – Manchester City
Fidusen: Udeholdet vinder første halvleg
Odds: 1,61 hos bet365

Følg spilforslaget hos bet365

Mægtige Manchester City skal forsøge at følge op på 3-1-sejren over Newcastle i lørdags. Bristol City derimod har ikke vundet siden 2. juledag, og det bliver heller ikke særlig nemt at få en sejr på hjemmebane over Pep Guardiolas tropper.

Endnu en Man City-sejr

The Citizens har vundet fire ud af deres sidste fem kampe. Den 2. januar slog de Watford på hjemmebane med 3-1 efter at have været foran med 2-0 i pausen. Den 6. januar sendte de Burnley ud af FA Cuppen med en 4-1-sejr på hjemmebane. Tre dage senere slog de The Robins i den første Carabao Cup-semifinale med 2-1 på Etihad Stadium. Deres eneste nederlag til en engelsk modstander i denne sæson kom den 14. januar på Anfield, hvor Liverpool sendte dem hjem med et 4-3-nederlag i baggagen. Som skrevet før kom de dog tilbage på sejrssporet mod Newcastle i søndags, hvor Sergio Agüero med sit hattrick sørgede for en 3-1-sejr.

The Robins har derimod tabt fem ud af deres sidste seks kampe. Først blev det til et 1-2-nederlag mod Wolves på hjemmebane den 30. december, og derefter tabte de 5-0 til Aston Villa på udebane den 1. januar. De røg ud af FA Cuppen efter et 3-0-nederlag til Watford på udebane den 6. januar, inden Manchester City som skrevet før slog dem med 2-1 på Etihad Stadium. Den 13. januar tabte de 0-1 til Norwich på udebane, inden de fik deres første point i ugevis på udebane mod Derby i en kamp som endte 0-0.

Det er altså to mandskaber med helt forskellige formkurver. Det burde derfor være en smal sag for Manchester City at ekspedere Bristol City ud af Carabao Cup-semifinalerne. Vi regner med, at The Citizens kommer hurtigt foran mod The Robins og vinder sikkert.

Derfor er dagens fidus, at Manchester City vinder første halvleg. Det giver i skrivende stund odds 1,61 hos bet365, men det kan hurtigt ændre sig.

Følg spilforslaget hos bet365