Dagens fidus: Det bliver endnu et tæt London-derby

Kamp: Arsenal – Chelsea
Fidusen: Første halvleg ender uafgjort
Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

For femte gang i denne sæson skal The Gunners op imod The Blues. De to mandskaber plejer tit at spille tætte opgør. Det endte da også 0-0 på Stamford Bridge i den første Carabao Cup-semifinale. Det kunne sagtens blive mere af samme skuffe i aften.

Som regel uafgjort ved pausen

Som skrevet før har Arsenal og Chelsea mødt hinanden fire gange i denne sæson indtil videre. I FA Cup Community Shield stod der 0-0 i pausen og 1-1 efter ordinær spilletid. The Gunners vandt trofæet i den efterfølgende straffesparkskonkurrence. På Stamford Bridge i Premier League endte det uden scoringer efter 90 minutter.

I ligaopgøret på Emirates stod der for tredje gang i streg 0-0 i pausen, og da kampen var færdigspillet stod der 2-2 på måltavlen. Den første Carabao Cup-semifinale på Stamford Bridge endte også uden scoringer, så det er altså blevet til fire gange uafgjort mellem de to mandskaber. Derudover har der i samtlige fire indbyrdes opgør stået 0-0 i pausen, og det kunne også godt være tilfældet i aften.

Både Arsène Wenger og Antonio Conte kan godt lide at spille med tre midtstoppere, og det er nok også derfor, at deres hold plejer at spille så tætte kampe. Conte kommer nok i sin sædvanlige 3-4-3-formation, og Wenger kunne sagtens finde på at stille op på cirka samme måde. Det lugter altså langt væk af et taktisk opgør, hvor Chelsea kommer til at være mest på bolden, mens Arsenal vil spille afventende og vente på omstillinger og/eller kontraangreb. Sandsynligheden er altså rimelig stor for, at de to mandskaber går til pause uden at have scoret.

Derfor er dagens fidus, at første halvleg ender uafgjort. I skrivende stund belønnes dette med odds 2,10 hos bwin, men oddset kan både falde og stige inden kampstart.

Følg spilforslaget hos bwin