Dagens fidus: Málaga bliver maltrakteret af Espanyol

Kamp: Málaga – Espanyol
Fidusen: 2
Odds: 2,95 hos NordicBet

Spil på kampen hos NordicBet

Første kamp efter juleferien for disse to kriseramte mandskaber skal spilles på La Rosaleda Stadium. Hjemmeholdet ligger og roder rundt under nedrykningsstregen, mens udeholdet er placeret på en 15. plads. Begge mandskaber har kun vundet en ud deres sidste fire kampe.

Seks-points-kamp

Málaga står noteret for 11 point, mens Espanyol har 20 point. Det er altså to hold, som virkelig har brug for tre point i aften. Taberen af denne kamp kommer virkelig under pres, og vinderen kan få noget yderst tiltrængt pusterum. Hvis det skulle ende uafgjort, er det et resultat som hverken Málaga eller Espanyol kan bruge til noget som helst. Derfor tror vi heller ikke på, at det er særlig sandsynligt med en pointdeling på La Rosaleda Stadium.

Historisk set har udeholdet et godt tag på hjemmeholdet, selvom de mødes i Málaga. De sidste fem kampe på La Rosaleda Stadium er således endt 0-1, 1-1, 0-2, 1-2 og 0-2. Espanyol har altså vundet fire kampe og spillet en enkelt uafgjort med en samlet målscore på 8-2.

Det betyder, at Málaga ikke har slået Espanyol på hjemmebane siden 2011, og den stime skal de have lavet om på, hvis de vil gøre sig nogen som helst forhåbning om en ny sæson i den bedste spanske række. På nuværende tidspunkt lugter det nemlig langt væk af en nedrykning,

Vi regner dog ikke med, at det bliver i aften, at hjemmeholdet kommer tilbage på sejrssporet. De har således kun vundet tre ud af 17 kampe i denne sæson, og derudover har de kun scoret 13 mål, mens der er gået 31 mål ind i den anden ende. Alt ligner derfor at de trofaste Málaga supportere må se deres hold tabe atter engang. Også selvom de spiller på hjemme på La Rosaleda Stadium.

Derfor er dagens fidus, at Espanyol vinder kampen til odds 2,95 hos NordicBet.

Følg spilforslaget hos NordicBet