Dagens fidus: Gran Canarias stolthed får det svært på Mestalla

Kamp: Valencia – Las Palmas
Fidusen: 1
Odds: 1,38 hos 888sport

Følg spilforslaget hos 888sport

I aften klokken 21.30 er det tid til returkamp i den spanske pokalturnering, Copa del Rey. Efter 1-1 i det første opgør tager Valencia hjemme på legendariske Mestalla imod Las Palmas i en kamp, hvor hjemmeholdet er favorit.

Faktisk skal meget gå galt for genfødte Valencia, hvis de ikke skal løbe med sejren i aftenens kamp. Flagermusene spiller igen med i toppen af spansk fodbold, og fodboldglæden er virkelig kommet tilbage til de hvid-sorte. I øjeblikket er Valencia på tredjepladsen i La Liga, og det er bestemt ingen tilfældighed. Holdet har nemlig spillet fremragende fodbold hele sæsonen, og det er blandt andet blevet til 0-0 imod Atletico Madrid og Real Madrid, 4-0 over Sevilla og 1-1 imod FC Barcelona.

I weekenden slog Valencia Girona med 2-1 i en kamp, som de ret beset burde have vundet større. Sejren var Valencias ottende på hjemmebane i denne sæson, og Mestalla er virkelig blevet et fort. Blot én gang har Valencia tabt på hjemmebane i indeværende sæson, den 23. december til Villarreal, og den stærke hjemmebane er skyld i den flotte ligaplacering.

Alt peger på Valencia-sejr

Hvor Valencia er fremragende på hjemmebane, er Las Palmas til gengæld tilsvarende håbløse på udebane. De gul-blå skal rejse langt til hver udekamp på grund af hjemmebanen på Gran Canaria, og det tager uden tvivl hårdt på spillerne. Las Palmas har således blot vundet én af deres ni udekampe i denne sæson, hvilket bestemt ikke er imponerende.

Til kampen imod Valencia må gæsterne ydermere undvære den dygtige forsvarsspiller Michel, der sidder ude med en skade. Michel har været en af Las Palmas’ bedste spillere i denne sæson, og hans fravær kommer til at gøre ondt. Udover Michel må Las Palmas også undvære Bigas og Sergi Samper, der ligeledes er skadede.

Da de to hold mødtes på Mestalla i august, vandt Valencia i øvrigt med 1-0 efter et mål af Simone Zaza. Der er altså rigtig meget, der taler for, at Valencia løber med sejren og avancerer i Copa del Rey. Klubben har ikke vundet en titel siden 2008, og en god præstation i Copa del Rey vil virkelig markere comebacket til toppen af spansk fodbold.

Følg spilforslaget hos 888sport