Danmarks nationalstadion Telia Parken

Dagens bwin fidus: Brøndby banker Silkeborg sønder og sammen

Kamp: Silkeborg – Brøndby 
Fidusen: Udeholdet vinder første halvleg
Odds: 1,65 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Brøndby er godt på vej mod deres første The Double i over et årti. I dag klokken 17:00 skal det første skridt tages, når Silkeborg venter i finalen af DBU Pokalen. Silkeborgenserne kæmper en hård kamp for overlevelse i Alka Superligaen. De blå-gule fra Vestegnen ligger derimod i toppen af tabellen. Hvis de kan formå at slå FC Midtjylland hjemme på Vilfort Park mandag, så burde det danske mesterskab også være så godt som sikret. Først skal Alexander Zornigers mandskab dog lige ekspedere Peter Sørensens tropper ud af pokalen, hvilket vi også tror på, at de er i stand til.

Zorniger svinger pisken

Brøndby har virkelig fortjent at vinde DBU Pokalen. De har nemlig haft en sindssyg svær vej til finalen. Både FC København og SønderjyskE er blevet besejret på fremmed græs, mens FCM blev slået ud på eget græs.. Silkeborg har derimod haft en forholdsvis nem vej til finalen. De har således mødt Lyngby på hjemmebane og Randers samt FC Fredericia på udebane. Det er en af de ting, som taler for, at det bliver Alexander Zorniger og co. som kommer til at kunne kalde sig pokalmestre efter kampen.

Derudover er polske Kamil Wilczek fyr og flamme for tiden. Han har scoret i sine sidste syv kampe for klubben og står noteret for intet mindre end syv mål i sine seneste fire kampe. Vi har meget svært ved at se, hvordan Silkeborg-forsvaret skulle kunne sætte en stopper for den brandvarme Brøndby bomber. Han ligner et rigtig godt bud på en målscorer i dag, og hvis han fortsætter sin sindssyge scoringsstime, så bliver han helt sikkert kampafgørende i Telia Parken. Han har i øvrigt scoret tre gange mod silkeborgenserne i lige så mange Alka Superliga-kampe, så han ved udmærket godt, hvordan han skal få bolden forbi Peter Friis.

Ingen af de to mandskaber kommer til at nedprioritere en pokalfinale, men Silkeborgs fokus burde være på at redde livet i ligaen. Det er en anden ting, som taler for at Brøndby kommer til at køre dem over.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder første halvleg til odds 1,65.

Følg spilforslaget hos bwin