Dagens bwin fidus: Ronaldo-løse Real Madrid snupper sejren

Kamp: Sevilla – Real Madrid
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,55 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Sevilla kæmper en hård kamp med Getafe om at slutte på den syvendeplads, som giver adgang til Europa League i næste sæson. Real Madrid vil derimod gøre alt i deres magt for at slutte foran bysbørnene fra Atlético Madrid på andenpladsen i La Liga. Begge mandskaber har altså virkelig brug for en sejr og tre point på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Vi har dog mest fidus til udeholdet, da hjemmeholdet blot har vundet en enkelt ud af deres sidste ti opgør. Kongeklubben har derimod blot tabt en enkelt ud af deres seneste 14 opgør.

Ronaldo-løse Real Madrid

Selvom Zinedine Zidane må se bort fra den femdobbelte Ballon d’Or-vinder Cristiano Ronaldo samt Gareth Bale, Isco og Dani Carvajal, så tror vi stadig, at deres trup er bred nok til at snuppe sejren mod Sevilla. Særligt fordi at de rigtig gerne vil slutte sæsonen af med stil ved at snuppe sølvmedaljerne. Barcelona har for længst sikret sig mesterskabet. Real Madrid skal altså blive nummer to og vinde Champions League for tredje år i træk for at redde sæsonen. Det burde altså være en flok toptændte tropper, som Zinedine Zidane sender på banen i aften.

Sevilla vandt godt nok 1-0 over Real Sociedad i deres sidste kamp, men det virker stadig som om, at gassen er gået totalt af deres ballon. De har således tabt halvdelen af deres sidste ti opgør, mens fire er endt uafgjort. Derfor er de også røget væk fra de europæiske pladser. Getafe har nemlig sat en solid sejrsstime sammen i slutningen af sæsonen. De har både svært ved at score mål og holde clean sheets, hvilket må siges at være en dårlig kombination. Vi tror, at de kommer i problemer mod kongeklubben, selvom de historisk set plejer at gøre det godt mod dem på eget græs.

Meget tyder på at Real Madrid får deres første sejr på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán siden maj 2015, hvor et hattrick af Cristiano Ronaldo sørgede for en 2-3-sejr. Siden da er det blevet til to Sevilla-sejre samt en enkelt uafgjort, men den stime tror vi på slutter i aften.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,55.

Følg spilforslaget hos bwin