Dagens bwin fidus: Hjemmesejr på Stadio Olimpico

Kamp: AS Roma – Torino
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,65 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

AS Roma skal hjemme på Stadio Olimpico forsøge at følge op på lørdagens fantastisk flotte 2-4-sejr på udebane over førerholdet Napoli. Denne gang tager de imod Torino som ikke er særlig godt kørende for tiden. De har nemlig tabt deres sidste to opgør i træk med en samlet målscorere på 1-3. Derfor er hjemmeholdet da også bookmakernes favorit til at tage alle tre point, og det burde være en overkommelig opgave, selvom de skal spille Champions League-fodbold i midtugen mod Shakhtar Donetsk.

Roma har taget på Torino

Hvis man tager et kig i statistikkerne og historiebøgerne, så kommer man hurtigt frem til den konklusion, at det lugter langt væk af en hjemmesejr på Stadio Olimpico. Roma har nemlig vundet 11 ud af 13 kampe på eget græs mod netop Torino. De sidste to er endt med en udesejr, og selvom Torino trak sig sejrrigt ud af deres sidste opgør mod Roma på udebane, så var det i Coppa Italia mod et reservespækket Roma-mandskab. Den sidste og eneste Serie A-sejr på Stadio Olimpico i dette årtusinde for Torino ligger helt tilbage i 2007. Her sørgede en tidlig scoring af Roberto Muzzi for en 0-1-sejr. Roma har altså vundet deres sidste syv hjemmekampe i streg over Torino i ligaen. Derfor skal man virkelig grave dybt for at finde en god grund til, at Torino skulle tage alle tre point i aften.

Tager man et kig på de to holds formkurve kommer man frem til samme konklusion. Roma har vundet fire ud af deres sidste fem opgør i Serie A, mens det sidste er blevet tabt. Torino har derimod vundet to, tabt to og spillet en enkelt uafgjort. Alting tyder derfor på, at hjemmeholdet løber med sejren i denne kamp. Det tror vi da også på bliver tilfældet. Særlig Edin Džeko har set skarp ud på det sidste. Det var da også ham der grundlagde 2-4-sejren over Napoli med sine to scoringer. Det ene på hovedstød og det andet med et langskud. Han kan altså score på mange forskellige måder. Hold øje med ham da han godt kunne komme på måltavlen igen mod Torino. Hvis han gør det, så vinder Roma også opgøret.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,65.

Følg spilforslaget hos bwin