Dagens bwin fidus: Endnu et Sunderland-nederlag i sigte

Kamp: Queens Park Rangers – Sunderland
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I tirsdags skrev vi her på siden, at vi havde på fornemmelsen, sørgelige Sunderland ville tabe hjemme til deres tidligere træner Steve Bruce, som nu står i spidsen for Aston Villa. Det viste sig da også at være tilfældet. Der stod nemlig 0-3 på måltavlen, efter de 90 minutter var færdigspillet. Nu skal The Black Cats så en tur til Loftus Road for at tage kampen op imod Queens Park Rangers. Her kunne de også sagtens komme til at få det svært. Selvom QPR har været inde i en skidt stime på det seneste, er de nemlig ganske gode på eget græs.

To kriseramte klubber

Både hjemmeholdet og udeholdet har ikke haft en særlig god sæson. Sunderland er dog en hel del dårligere kørende end The Rangers. De ligger nemlig allersidst i EFL Championship og har kun formået at skrabe 28 point sammen i 36 opgør. Det er blot blevet til fem sejre, 13 uafgjorte og hele 18 nederlag med en samlet målscore på 38-65. Det betyder, at de endda også har den allerdårligste defensiv i hele ligaen, så der er helt sikkert nok at arbejde med på træningsbanen.

Der er dog kun 10 kampe tilbage af sæsonen, så det er ved at være for sent for The Black Cats. De ligner et stensikkert bud på en nedrykker til Sky Bet League One, og det ville være anden sæson i streg, at de må lade livet. Efter deres mareridssæson i Premier League havde de fleste fans nok håbet på en smule succes i EFL Championship, men det har langt fra været tilfældet.

Queens Park Rangers har tabt tre ud af deres sidste fem opgør, så de er heller ikke særligt godt kørende for tiden. Det er dog svært at se. hvilket hold der ikke skulle være i stand til at slå Sunderland på nuværende tidspunkt. Særligt når man kigger på, hvordan QPR har gjort det på hjemmebane i denne sæson. Her er det nemlig blevet til otte sejre, fem uafgjorte og fem nederlag med en samlet målscore på 25-25. Vi tror sagtens, at de kunne vinde endnu en kamp på eget græs i dag mod sørgelige Sunderland.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 2,00.

Følg spilforslaget hos bwin