Det officielle logo for den svenske fodboldliga Allsvenskan

Dagens bwin fidus: Sikker hjemmesejr til Örebro SK

Kamp: Örebro SK – IK Sirius FK
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,85 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I aften finder vi dagens bwin fidus i Allsvenskan, hvor Örebro SK byder IK Sirius FC op til dans på Behrn Arena. Hjemmeholdet tabte godt nok 1-0 til Elfsborg i lørdags, men inden da havde de vundet fire kampe på stribe. Udeholdet er derimod inde i en rigtig skidt stime, da de ikke har vundet en ligakamp siden den 10. august. Siden den dag er det blevet til fire nederlag og enkelt uafgjort med en samlet målscore på 3-14. Deres defensiv er altså dårlig, mens deres offensiv slet ikke fungerer.

Sirius har ligaens dårligste defensiv

Værterne har efter en skidt start på sæsonen fået kæmpe sig op på en niendeplads i tabellen. Med en sejr i aften vil de rent faktisk ikke have særligt langt op til Östersunds FK på femtepladsen. Top fem kan de nok ikke nå, men det vigtigste er sådan set også, at de får lagt yderlige afstand til nedrykningsstregen. Lige pt. er der 11 point ned til den, hvor vi udover dagens modstander også finder Dalkurd FF og Trelleborgs IF. Hvis de vil avancere yderlige i tabellen og fortsætte de fornemme takter, så skal der en sejr på bordet i aften og tre point på kontoen. Kennedy Igboananike er lige kommet tilbage efter en skade, og han er deres topscorer i ligaen med syv kasser. Hold øje med ham da han godt kunne blive udslagsgivende.

Gæsterne ligger som skrevet før under stregen. De har kun skrabet 18 point sammen i 22 kampe, og det er nok til en 14. plads. De har godt nok kun et enkelt point op til Brommapojkarna på den rigtige side af stregen, men det er svært at se dem klare skærerne. De har nemlig ligaens dårligste defensiv med 51 indkasserede mål, og selvom de scorer lidt over et mål i snit per kamp, så hjælper det bare ikke særlig meget, når man indkasserer to mål imod. Vi tror, at de lukker et par stykker ind igen i aften, og hvis det er rigtigt, så taber de også dette opgør.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,85.

Følg spilforslaget hos bwin