Hjemmebane for Serie A-klubben Genoa Stadio Luigi Ferraris

Dagens bwin fidus: Kriseramte Chievo lider endnu et nederlag

Kamp: Genoa C.F.C. – A.C. Chievo Verona
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der skal spilles syv Serie A-kampe i aften, så der var helt sikkert nok at vælge mellem til dagens bwin fidus. Umiddelbart ligner det bedste bud på nogle nemme penge en hjemmesejr på Stadio Luigi Ferraris. Her taget Genoa C.F.C. imod A.C. Chievo Verona, og når man tænker på, at hjemmeholdet har hentet alle deres point på eget græs, mens udeholdet endnu har deres første sejr til gode, så kunne det godt ligne tre point til Il Grifone. Særligt fordi deres polske angriber Krzysztof Piątek er fyr og flamme på nuværende tidspunkt.

Kriseramte Chievo

Værterne har haft en godkendt sæsonstart med to sejre og to nederlag med en samlet målscore på 7-10. De har tabt begge deres udekampe, mens hjemmekampene mod henholdsvis Empoli og Bologna er blevet vundet med 1-0 og 2-1. Der er ikke den store tvivl om, hvilken af deres spillere som er brandvarm for tiden, da Krzysztof Piątek har noteret sig for fem af deres syv scoringer. Det ville slet ikke undre os, hvis han kommer på tavlen igen i aften og sørger for endnu en hjemmesejr til Genoa.

Gæsterne er derimod ikke særlig godt kørende. Allerede før sæsonen startede kom de i krise, da forbundet valgte at fratrække dem tre point. Da det blot er blevet til to uafgjorte og tre nederlag med en samlet målscore på 5-13, så er de stadig ikke kommet i plus på pointkontoen. Særligt imod Fiorentina så de skandaløst dårlige ud, da de tabte med tenniscifrene 6-1 på fremmed græs.

De leder altså med lys og lygte efter en forløsende sejr, men vi tror overhovedet ikke på, at den kommer på Stadio Luigi Ferraris. Chievo mangler nemlig selvtillid, og som om det ikke var slemt nok, så må de også undvære både Mattia Bani og Filip Đorđević. Førstnævnte er ude med en lårskade, mens sidstnævnte er ukampdygtig på grund af en muskelskade. Det er to store tab, og de kan sagtens komme til at koste dyrt i aften. Særligt hvis Krzysztof Piątek fortsætter sine fornemme takter.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,75.

Følg spilforslaget hos bwin