Dagens bwin fidus: Ståle Solbakken snupper sejren på MCH Arena

Kamp: FC Midtjylland – FC København
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,35 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

De danske mestre fra FC Midtjylland har kun vundet én ud af deres sidste fem kampe. Nu skal de så på en rigtig svær mission, når førerholdet fra FC København kommer forbi MCH Arena. Københavnerne ser totalt ustoppelige ud på nuværende tidspunkt, da de har snuppet ti sejre i deres sidste 14 forsøg, mens de resterende fire opgør er endt uafgjort. De har endda også formået at kvalificere sig til Europa League-gruppespillet efter et straffesparksdrama mod italienske Atalanta.

Løverne bider fra sig

De midtjyske ulve har haft en svær periode, hvor de blandt andet er røget ud af EL-kvalen til de svenske mestre Malmø FF. Derudover har de også smidt point mod både OB og Brøndby IF på udebane. Mod odenseanerne lignede det ellers længe en sejr, men så dukkede Nicklas Helenius op til sidst og med sin sene, sene scoring sørgede han for 1-1. De blå-gule fra Vestegnen havde alle muligheder for at vinde hjemme på Vilfort Park, da de var foran og en mand i overtal, men Erik Sviatchenko ville det anderledes, da han headede et langt indkast fra Kian Hansen i kassen til sidst i opgøret. En sejr ud af fem mulige er dog ikke godkendt, når man er danske mestre.

Løverne fra hovedstaden har virkelig fundet tilbage til fordums styrke. De har således ikke prøvet at tabe siden den 16. juli. Her blev de slået med 1-2 i egen hule af AC Horsens. Siden da er det blevet til syv sejre i Superligaen og blot et enkelt pointtab mod AGF på udebane. Derudover har de som skrevet før også ekspederet både finske KuPS, islandske Stjarnan, bulgarske CSKA Sofia og italienske Atalanta ud af Europa League-kvalifikationen. Ståle Solbakken har altså sat en solid stime sammen i starten af sæsonen, og den kan godt fortsætte lidt endnu. Særligt fordi Viktor Fischer og Dame N’Doye ligner et solidt makkerpar på toppen i 4-4-2-systemet. Førstnævnte har noteret sig for syv scoringer og ni oplæg indtil videre, mens sidstnævnte har lavet otte mål og to assists i denne sæson. De kunne godt blive udslagsgivende og kampafgørende igen i aften.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,35.

Følg spilforslaget hos bwin