Aalborg på et Danmarkskort

Dagens bwin fidus: Wieghorst og Sormani fokuserer på defensiven

Kamp: AaB – Vejle
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 2,05 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Klokken 19:00 går det løs på Aalborg Portland Park. AaB skal forsøge at komme tilbage på sejrssporet efter to uafgjorte opgør og et nederlag, mens Vejle jagter tre point med næb og klør, da de ikke har vundet en kamp en ligakamp siden juli måned. Begge mandskaber har dog meget svært ved at score mål, så vi tror ikke rigtig på, at der kommer særlig mange scoringer i aften. Specielt ikke i løbet af de første 45 minutter.

To uskarpe offensiver

Værterne har haft store offensive problemer igennem længere tid, hvilket de har prøvet at fixe i løbet af sommerens transfervindue. Først lejede du Philipp Ochs fra tyske Hoffenheim. Derefter byttede de deres frontløber Jannik Pohl for den notoriske målsluger Tom van Weert. Til allersidst lykkedes det dem så at hente den fortabte søn Lucas Andersen hjem til Nordens Paris. Hvis ikke disse tre signings kan være med til at forløse det offensive potentiale i Aalborg, så er det svært at se, hvad der skal kunne gøre det. Ingen af de nye spillere er dog rigtig spillet ind på holdet endnu, så det er nok for tidligt at forvente et offensivt festfyrværkeri fra de bolchestribede nordjyder.

Gæsterne startede deres sæson ud med at vinde over Hobro. Herefter spillede de uafgjort med både Brøndby og AGF. Siden da er det ikke gået særlig godt, da de har tabt til henholdsvis FC Midtjylland, FC Nordsjælland og OB, mens de har delt i porten med henholdsvis Vendsyssel og AC Horsens. Udover at have svært ved at holde buret rent, så har de også meget store problemer med at få netmaskerne til at blafre. Det er et problem, som Adolfo Sormani skal have fixet hurtigst muligt, da de ellers kommer til at blive isoleret i bunden af tabellen. Det starter i aften, hvor han skal sætte en stopper for aalborgensernes angreb. Vi tror, at det lykkedes i mindst første halvleg. Derimod tror vi heller ikke på, at vejlenserne kommer på tavlen i løbet af de første 45 minutter.

Derfor er dagens bwin fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 2,05.

Følg spilforslaget hos bwin