Champions League-finalen 2018

Dagens bwin fidus: Ramos rager sig uklar med dommeren

Kamp: Real Madrid – Liverpool
Fidusen: Sergio Ramos får et kort i kampen
Odds: 2,25 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I aften klokken 20:45 på det olympiske stadion i Kiev går det løs. Real Madrid og Liverpool støder sammen i årets allerstørste fodboldbegivenhed for klubhold; finalen af Champions League. Spanierne har vundet turneringen de sidste to i træk og tolv gange alt i alt. Englænderne har derimod løftet trofæet med de store ører fem gange, men har ikke vundet en finale siden 2005. Begge hold vil naturligvis gøre alt for at vinde. Det betyder selvfølgelig også, at der kommer spænding og tænding fra start til slut. Derfor kunne der sagtens blive noteret et par navne ned i dommerens sorte bog.

Kongeklubbens kortkonge

En af de spillere som med garanti kommer til at være toptændt fra dommerens første fløjt, er Sergio Ramos som både er forsvarsgeneral og kaptajn for Real Madrid. Han er nemlig verdenskendt for sin aggressive og kontante spillestil, hvor han altid giver sig fuldt ud og aldrig holder sig tilbage. Det er dog også ensbetydende med, at han tit og ofte rager sig uklar med diverse dommere i både La Liga og Champions League. Derfor har han fået elleve advarsler og tre røde kort i denne sæson, hvilket faktisk er mindre end han plejer.

Tager man et kig på hele hans karriere, er det nemlig tydeligt at se, han er lidt af en kortkonge. Den iltre midtstopper har nemlig allerede fået mere end 200 gule kort og tæt på tyve røde i en alder af 32 år. I gennemsnit får han et kort cirka hver tredje kamp, men det er en hel del højere, når han skal spille i finaler. Han var med både i 2016 og 2017, hvor kongeklubben slog henholdsvis Atlético Madrid og Juventus. I 2016 fik han en advarsel dybt inde i dommerens tillægstid, mens han i 2017 fik en ostemad allerede efter en halv times tid.

Når man tænker på, at Real Madrids sæson kun kan reddes ved at vinde den her kamp, så burde kongeklubbens kortkonge gøre det til tre i træk. Vi sætter vores lid til, at han rager sig uklar med dommeren, da chancen for det sker er forholdsvis stor.

Derfor er dagens bwin fidus, at Sergio Ramos får et kort i kampen til odds 2,25.

Følg spilforslaget hos bwin