Dagens bwin fidus: Ikke mange mål på Lyngby Stadion

Kamp: Lyngby BK – Vendsyssel FF
Fidusen: Under 2,5 mål
Odds: 1,85 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Lyngby BK står med det ene ben i NordicBet Ligaen, efter de tabte med 1-0 på udebane til Vendsyssel FF. Det betyder, at de er pisket til sejr på hjemmebane, hvis de ikke vil tage den tunge tur ned i den danske første division efter søndagens opgør er slut. Gæsterne kan derimod nøjes med at spille uafgjort, og de er sikre på at rykke op, hvis de kan holde værterne fra at score. Det ligner på forhånd en taktisk affære, hvor netmaskerne ikke kommer til at blafre særlig mange gange.

Hvem skal lave mål for Lyngby?

Det er ikke særlig tit, at Lyngby og Vendsyssel spiller målrige indbyrdes opgør. Rent faktisk er der blot blevet scoret fire mål i deres seneste tre kampe mod hinanden – to af hvert hold. Når man tænker på, at hjemmeholdet spiller for deres liv, og udeholdet ikke har incitament til at angribe, så lugter det langt væk af endnu en målfattig kamp mellem lyngbygenserne og nordjyderne. Gæsterne vil forsøge at holde værterne fra fadet så lang tid som overhovedet muligt, mens Lyngby ikke kan lukke flere mål ind, da det betyder, at de skal score minimum tre gange, hvilket bliver ekstremt svært mod et Vendsyssel-mandskab, som utvivlsomt kommer til kampen med et defensivt udgangspunkt.

Derudover har vi også svært ved at se, hvem der skal lave målene for hjemmeholdet. Mayron George spillede på toppen sidst, men han skifter til FC Midtjylland efter denne kamp, og han brændte et par store chancer i sidste opgør. Jeppe Kjær har scoret et par mål i denne sæson, men er generelt heller ikke særlig træfsikker. Hvis de skal på tavlen, er det altså ikke angriberne, som de skal sætte deres lid til. Deres midtbane og to backs har også lavet nogle mål, men slet ikke nok.

Vi tror maksimalt, at Lyngby laver ét mål – hvis de da overhovedet laver ét. Det er sød musik i gæsternes ører, da det betyder, at de ser ud til at få minimum forlænget spilletid.

Derfor er dagens bwin fidus, at der kommer under 2,5 mål i kampen til odds 1,85.

Følg spilforslaget hos bwin