Dagens bwin fidus: Endnu et udebanenederlag til Eagles

Kamp: FC Dordrecht – Go Ahead Eagles
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,95 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I den hollandske Eerste Divisie skal FC Dordrecht hjemme på GN Bouw Stadion op imod Go Ahead Eagles. Hjemmeholdet har været i fin form det sidste stykke tid med tre sejre og to uafgjorte i deres seneste fem kampe, mens udeholdet har set skidt ud på fremmed græs hele sæsonen. De har rent faktisk kun formået at vinde to udekampe, mens hele ni er blevet tabt. Derfor kunne sagtens blive til endnu et nederlag til Go Ahead Eagles i dag.

Dordrecht med oprykningsdrømme

Dordrecht har gang i en ganske god sæson, hvor det er blevet til 13 sejre, fire uafgjorte og 13 nederlag med en samlet målscore på 45-61. I deres seneste tre kampe har de vundet tre og tabt to, og det er nok til en øjeblikkelig ottendeplads, hvilket betyder, at de skal playoff efter sæsonen om at rykke op i Æresdivisionen. Først og fremmest skal de dog sørge for at holde forfølgerne bag sig i de resterende otte kampe, og hvis det skal lykkedes, så bliver de også nødt til at vinde over Go Ahead Eagles på hjemmebane.

På eget græs har de dog også gjort det ganske glimrende. Det er blevet til syv sejre, fire uafgjorte og fire nederlag med en samlet målscore på 30-27. Derudover har du vundet fire ud af deres seneste fem hjemmekampe. Det er blevet til sejre over Fortuna Sittard, FC Oss, Helmond Sport og RKC Waalwijk, mens de måtte se sig slået af SC Telstar.

Elendige Eagles

Go Ahead Eagles ligger derimod og roder rundt på en 18. plads, og det er kun blevet til syv sejre i 30 kampe. Derudover har de spillet ti uafgjort og tabt 13 med en samlet målscore på 40-51. De har dog kun tabt en enkelt ud af deres seneste fem kampe, så det er et hold i bedring. Når man kigger på deres udebanestatistik, så kan man dog sagtens se, at de har store problemer. De har således kun skrabet ti point sammen i 15 kampe på fremmed græs, så det er helt sikkert ikke her, at de har deres force. Vi har også på fornemmelsen, at de kommer til at få det svært på GN Bouw Stadion. Særligt når man tænker på, at FC Dordrecht skal følge med de øvrige tophold i tabellen. Det lugter lidt af endnu et udebanenederlag til Go Ahead Eagles.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,95.

Følg spilforslaget hos bwin