Dagens bwin fidus: Sheffield Wednesday-nedturen fortsætter

Kamp: Sheffield Wednesday – Derby
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,05 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er bund imod top i den engelske EFL Championship, når Sheffield Wednesday hjemme på Hillsborough byder Derby op til dans. Hjemmeholdet er i fuldstændig forfærdelig form, da de ikke har prøvet at vinde en fodboldkamp siden den syvende oktober. Siden da er det blevet til fire nederlag og en enkelt pointdeling med en samlet målscore på 2-12. Udeholdet er derimod ganske godt kørende. Det er således blevet til tre sejre, en enkelt uafgjort og lige så mange nederlag i deres seneste fem opgør.

Sheffield skuffer deres fans på ny

Værterne ligger og roder rundt på en skuffende 17. plads, og der er kun fire point ned til forkerte side af nedrykningsstregen. Et enkelt point i deres sidste fem kampe fortæller en tydelig historie om, at de er inde i en kæmpe krise. Derudover har de kun scoret sølle to mål på mere end halvanden måned, hvilket er hovedårsagen til deres magre pointhøst. Derudover lukker de endda også alt for mange mål ind i den anden ende, så der er nok at se til for deres cheftræner Jos Luhukay. Hvis han ikke snart får styr på den synkende skude, så kunne han sagtens blive fyret, inden året er omme.

Gæsterne er placeret på den sjetteplads, som giver adgang til playoff-opgør til Premier League efter sæsonen. De har vundet otte kampe, spillet fire uafgjort og tabt fem med en samlet målscore på 25-20. Selvom der stadig resterer næsten 30 spillerunder, så ligner de et godt bud på et top seks-hold. Hvis den placering skal sikres, så bliver de også nødt til at slå kriseramte mandskaber som Sheffield Wednesday. Også selvom de spiller på fremmed græs.

Det absolut bedste bud på en eventuel matchvinder for Derby må være Jack Marriott. Selvom han kun har noteret sig for fire fuldtræffere i ligaen indtil videre, så har han også nettet to gange i pokalen. Alle seks scoringer er i øvrigt faldet de sidste to måneder, så han er bestemt kold og kynisk foran kassen for tiden.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,05.

Følg spilforslaget hos bwin