Vejle kommune byskilt

Dagens bwin fidus: Målløs første halvleg i Nørreskoven

Kamp: Vejle – AaB
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Både Vejle og AaB er inde i en kæmpe krise for tiden. Der er derfor tale om en vanskeægte seks-points-kamp, når de støder sammen i Nørreskoven klokken 19:00 på TV3 Sport. Hjemmeholdet har blot vundet en enkelt af deres seneste fem opgør i Superligaen, mens de resterende fire er blevet tabt. Derudover er det heller ikke lykkedes dem at holde buret rent i denne periode. Gæsterne har ikke vundet en ligakamp, siden de slog Hobro med 0-5 på DS Arena den 23. september. Siden da er det blevet til tre uafgjorte og tre nederlag og ikke et eneste clean sheet.

Begge hold har svært ved at score

Værterne har ikke haft den bedste tilbagevending til Danmarks bedste fodboldrække. De har således blot formået at skrabe 15 point sammen efter 16 kampe, hvilket er dårligst af samtlige mandskaber sammen med Vendsyssel og hobrogenserne. Deres klart største problem er de manglende mål. Rent faktisk har vejlenserne scoret færrest mål af alle med blot 14 styk indtil videre. Alan Goncalves Sousa har endda noteret sig for fem af fuldtræfferne, så hvis nogle af de vejlensiske spillere skal på tavlen i aften, så er det nok ham.

Gæsterne har længe ligget i top seks efter deres fantastiske sæsonstart, men nu er de røget ned på syvendepladsen på grund af en dårligere målscorere end både Brøndby, SønderjyskE og OB. Morten Wieghorsts mandskab bliver meget snart nødt til at tage skeen i den anden hånd, da det simpelthen er for dårligt ikke at vinde et ligaopgør i to måneder. De har igennem flere sæsoner haft svært ved at få netmaskerne til at blafre, hvilket overhovedet ikke har ændret sig i denne. Rasmus Thellufsen er topscorer med tre mål, hvilket er skuffende, når man tænker på, at deres offensiv består af folk som Tom van Weert, Kasper Kusk, Lucas Andersen og Philipp Ochs.

Begge mandskaber har scoringsproblemer, og det taler for, at vi får en målløs første halvleg. 0-0 ved pausen er bedste bud herfra, så det smider vi en skilling efter.

Derfor er dagens bwin fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 2,10.

Følg spilforslaget hos bwin