Det brasilianske flag der blafrer i vinden

Dagens bwin fidus: Vasco da Gama skuffer deres trofaste fans på ny

Kamp: Vasco da Gama – São Paulo
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Vasco da Gama vil rigtig gerne væk fra bunden af den brasilianske Serie A. Det er bare ikke særlig nemt, når man kun henter et enkelt point i tre kampe. São Paulo drømmer derimod om en top fire-placering. Den vil betyde, at de skal spille Copa Libertadores til næste sæson. Men en sejr og tre point i aften kan de tage et kæmpe skridt henimod det mål. Det burde være en overkommelig opgave, da de ikke har tabt til aftenens modstander i mere end seks år.

Seks år siden sidste Vasco-sejr over São Paulo

Værterne startede november måned ud med at besejre Fluminense med 0-1 på udebane, hvilket var yderst tiltrængt for dem. Siden da har der dog ikke været særlig meget at smile over, da de har tabt til Gremio og Corinthians på fremmed græs, mens de blot fik et enkelt point ud af deres anstregelser mod Atletico-PR på hjemmebane, hvor deres modstandere fik udlignet til 1-1 i allersidste sekund. Det er altså efterhånden tre uger siden, at de har smagt sejrens sødme, og vi tror ikke rigtig på, at de får brudt den negative spiral i aften.

Gæsterne er således i fin form med tiden med fire uafgjorte og to sejre i deres seneste seks forsøg. De har ikke tabt i mere end en måned, og når man kigger på indbyrdes opgør mod Vasco da Gama, så tegner der sig lynhurtigt et billede af, hvem der har overhånden. São Paulo har nemlig vundet intet mindre end syv ud af de sidste ti, mens de resterende tre er endt uden vinder. For at finde den sidste til hjemmeholdet over aftenens modstander skal vi således helt tilbage til juli måned 2012, hvor det lykkedes dem at vinde med 0-1 på fremmed græs.

Vores bedste bud på en matchvinder må helt sikkert være Douglas Souza. Han har allerede nettet 12 gange i denne sæson, og han var også på tavlen i søndags, hvor de vandt med 1-0 på eget græs over Cruzeiro. Vi forventer mere af samme skuffe i aften, når de besøger Estádio Vasco da Gama i Rio de Janeiro.

Derfor er dagens bwin fidus, udeholdet vinder kampen til odds 2,75.

Følg spilforslaget hos bwin