Dagens fidus: Ikke mange mål mellem Yeovil og Man Utd

Kamp: Yeovil Town – Manchester United
Fidusen: Under 3,5 mål
Odds: 1,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I FA Cuppens fjerde runde skal Yeovil Town fra bunden af Sky Bet League Two op imod mægtige Manchester United som ligger i toppen af Premier League. Det ligner på forhånd en stensikker sejr til José Mourinhos mandskab. Man skal dog aldrig sige aldrig, når det kommer til pokalfodbold. Man skal heller ikke glemme, at Bristol City ekspederede de røde djævle ud af Carabao Cuppen for lidt over en måned siden.

Clean sheet-kongerne

Man Utd har spillet fire kampe i januar måned, og de har holdt buret rent i alle fire. De startede året ud med at besejre Everton i ligaen med 0-2 på udebane for derefter at ekspedere Derby ud af FA Cuppen med 2-0 på hjemmebane. På Old Trafford mod Stoke blev det til en stensikker 3-0-sejr og på Turf Moor slog de Burnley med 0-1.

De har altså scoret otte mål uden at indkassere et eneste i deres seneste fire kampe, og derfor kan man vist godt kalde José Mourinho for clean sheet-kongen. I Premier League har de faktisk også den bedste defensiv sammen med de engelske mestre Chelsea. Begge klubber har lukket 16 mål ind i 24 kampe.

Det vildeste er nok, at de røde djævle har holdt buret rent 14 gange i ligaen, så de 16 indkasserede mål er kommet i de resterende 10 kampe. Det skyldes selvfølgelig deres spanske målmand David de Gea som er intet mindre end verdensklasse. Særligt i 1-3-sejren på udebane over Arsenal viste han virkelig sit topniveau.

Der er altså ikke den store chance for, at Yeovil får bolden i nettet i aften, og da vi ikke regner med Manchester United scorer fire gange, så er der fin værdi i at spille på, at der kommer nul til tre mål.

Derfor er dagens fidus, at der bliver scoret under 3,5 mål i kampen til odds 1,70 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin