Tunesisk og engelsk flag VM 2018

Dagens bwin fidus: Målfest mellem Tunesien og England

Kamp: Tunesien – England
Fidusen: Over 2,5 mål
Odds: 2,05 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Dag fem ved verdensmesterskaberne i Rusland byder på tre kampe, hvoraf en af dem i vores optik lugter lidt af mange mål. Tunesien og England støder nemlig sammen klokken 20:00, og vi har på fornemmelsen, at det bliver et underholdene opgør. Englænderne har nemlig den knivskarpe Harry Kane på toppen, mens både deres forsvar og målmand er til at tale med. Tuneserne har nemlig også et par offensive profiler, blandt andet Wahbi Khazri fra Sunderland, og han kunne godt få netmaskerne til at blafre.

Hvad kan man forvente af The Three Lions?

England har for vane at storskuffe ved VM, og hvis de ikke får minimum seks point i deres gruppe, så gør de det igen i år. Det skal nemlig blive til sejre mod både Tunesien og Panama, da alt andet ville være en skandale. Derfor kan man også sagtens forvente at Hary Kane og co. kommer ud til dette opgør med ild i øjnene. Særligt efter deres pinlige EM-exit for to år siden mod miniputnationen Island. Siden da har de skiftet træner et par gange, og nu er Gareth Southgate i spidsen for The Three Lions. Han har taget masser af offensiv firepower med til Rusland, da både Raheem Sterling, Danny Welbeck, Jamie Vardy, Marcus Rashford, Dele Alli og Jesse Lingaard er udtaget.

Det store spørgsmål er om deres forsvar kan holde stand. De har tre urutinerede målmænd i truppen, og vi synes heller ikke deres fire-back-kæde ser imponerende ud. Særligt ikke Gary Cahill der efterhånden er blevet 32 år gammel og har mistet rigtig meget fart de sidste par sæsoner. Skal han ud i en løbeduel med en af de hurtige tunesere, så taber han den helt sikkert. Phil Jones er også ved at blive verdenskendt for at lave graverende fejl, og de plejer tit at komme i store kampe. Taber han hovedet mod Tunesien, så bliver det uden tvivl straffet.

Vi kan sagtens se begge mandskaber komme på tavlen. England burde også kunne score med end én gang, så der kommer tre mål eller mere.

Derfor er dagens bwin fidus, at der kommer over 2,5 mål i kampen til odds 2,05.

Følg spilforslaget hos bwin