Dagens bwin fidus: Hjemmeholdet Heidenheim vinder igen

Kamp: Heidenheim – VfL Bochum
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,40 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Heidenheim byder Bochum op til dans hjemme på Voith-Arena klokken 18:30. Kun tre point adskiller de to mandskaber i tabellen, så det er et ekstremt vigtigt opgør. Hjemmeholdet er dog en del bedre kørende end udeholdet, da Heidenheim kun har tabt en ud af deres sidste fem kampe. Bochum har derimod tabt fire ud af deres seneste fem opgør. Der er altså rigtig god værdi i at spille på hjemmesejr.

Hjemmeholdet Heidenheim

På Voith-Arena er Heidenheim rigtig godt kørende. De har faktisk vundet deres sidste fem hjemmekampe i træk med en samlet målscore på 13-6. Stimen startede da de slog Nürnberg med 1-0 den 29. oktober. Derefter vandt de 4-3 over Union Berlin i et sindsoprivende opgør, hvor der blev scoret hele seks gange i anden halvleg. Herefter blev Kaiserslautern slået med 3-2 i en kamp hvor den tidligere AaB-bomber Lukas Spalvis både scorede og blev sendt tidligt i bad. Eintracht Braunschweig med danske Frederik Tingager i truppen blev sendt hjem med et 2-0-nederlag i baggagen i den efterfølgende kamp, og den 3. februar blev St. Pauli besejret med 3-1.

Bochum er derimod ikke særlig gode på fremmed græs. De har vundet to kampe, spillet tre uafgjort og tabt seks på udebane i denne sæson. Deres sidste to udekampe har heller ikke kastet et eneste point af sig, da de har tabt til både St. Pauli (2-1) og Dynamo  Dresden (2-0). Der er altså rigtig mange ting som tyder på, at Heidenheim kommer til at sætte tre point ind på kontoen, når der er spillet 90 minutters fodbold i aften.

Marc Schnatterer er godt kørende med sine syv scoringer og ti assists i denne sæson, så det er nok ham som det skal komme fra. Det tror vi i hvert fald på bliver tilfældet. Han har nemlig lavet fem mål og seks assists i sine sidste ti kampe for klubben, så det er helt sikkert ham som Bochum skal holde et vågent øje med. Hvis de ikke formår at lukke ham ned, så kommer Heidenheim til at tage alle tre point og forsætte deres imponerende stime på hjemmebane.

Derfor er dagens bwin fidus, at Heidenheim vinder kampen til odds 2,40.

Følg spilforslaget hos bwin