Fredericia på Danmarkskort

Dagens bwin fidus: Hjemmeholdet snupper sejren på Monjasa Park

Kamp: FC Fredericia – FC Roskilde
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,72 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Hjemme på Monjasa Park skal FC Fredericia op imod FC Roskilde. Begge mandskaber har haft det forholdvis svært det seneste stykke tid. Hjemmeholdet har nemlig tabt tre og vundet tre af deres sidste seks opgør. Udeholdet vandt godt nok deres sidste kamp mod Thisted med 3-1 på hjemmebane, men det var blot deres anden sejr i foråret. Derfor tror vi heller ikke rigtig på, at de kan tage tre point på Monjasa Park. Vi har derimod på fornemmelsen, at det ender med en hjemmesejr.

Hjemmeholdet har mest at spille for

Selvom FC Fredericia nok ikke kommer til at sikre sig en top tre-placering i denne sæson, så har den stadig været mere end godkendt. De fik nemlig spillet sig hele vejen til semifinalerne af DBU Pokalen, hvor de dog måtte se sig slået af Silkeborg IF på et uheldigt selvmål. Hvis de formår at vinde i aften mod FC Roskilde, så ligger de á point med HB Køge på NordicBet Ligaens femteplads med fire point op til Viborg FF på fjerdepladsen. De har altså endnu ikke udspillet deres chance for en top tre-placering, selvom det ser svært ud. Der skal dog uden tvivl en sejr til i aften for at holde liv i drømmen op en oprykning til Alka Superligaen. De mangler altså bestemt ikke incitament til at tage alle tre point hjemme på Monjasa Park.

FC Roskilde har derimod ikke det store at spille for. De har allerede sikret sig endnu en sæson i den danske første division, men de har ikke den store chance for at slutte i den bedre halvdel. Derfor tror vi også, at de kommer til at mangle motivation i dette opgør. Særligt når man tænker på, at de har været mildest talt dårligt kørende på fremmed græs igennem længere tid. De har således ikke snuppet en udesejr siden slutningen af oktober måned, hvor de slog Fremad Amager med 0-1. Siden da er det blevet til tre nederlag og to uafgjorte med en samlet målscore på 4-9. Monjasa Park er et notorisk svært sted at spille, og det har flere Alka Superliga-hold fået at føle i DBU Pokalen. Vi tror, at Roskilde taber til et toptændt Fredericia-mandskab.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,72.

Følg spilforslaget hos bwin