Dagens bwin fidus: Valencia får bank af Barcelona

Kamp: Valencia – FC Barcelona
Fidusen: Udeholdet vinder første halvleg
Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er dømt returopgør i Copa del Rey-semifinalen, når Valencia skal forsøge at vende et 1-0-nederlag til Barcelona i den første kamp til noget brugbart. Det virker dog rigtig svært, når man kigger på deres nuværende formkurve. De har nemlig tabt deres sidste fem kampe i streg. Barça har derimod ikke tabt i deres seneste fem opgør. Det er altså med god grund, at Barcelona er forhåndsfavoritter til at trække sig sejrrigt ud af denne duel.

Valencia er i kæmpe krise

Efter en eminent sæsonstart så er Valencia kommet ind i en skidt stime. De har således tabt deres seneste fem kampe i streg med en samlet målscore på 3-10. Det hele startede den 20. januar, hvor Las Palmas vandt 2-1 over dem på hjemmebane. Derefter mødte de Alavés i kvartfinalen af pokalturneringen i et opgør som også blev tabt med 2-1, men da Valencia vandt den efterfølgende straffespark, så gik de alligevel videre til semifinalerne. Hjemme mod Real Madrid løb de ind i noget af en lussing, da de blev banket med 1-4. Derefter fulgte den første kvartfinale mod Barcelona på Camp Nou som blev tabt med 1-0. I søndags tabte de også 1-0. Denne gang på udebane til Atlético Madrid. Angel Correa bankede kuglen i kassen på et fantastisk flot langskud efter en times tid.

Barça er bare bedre

Barcelona derimod har gjort det rigtig godt det sidste stykke tid udover i to opgør  på udebane mod bysbørnene fra Espanyol. I deres sidste fem opgør har de uddelt bøllebank til Riza Durmisi og Real Betis, som blev slået med 0-5 på deres eget græstæppe. De har også vundet 2-0 over Espanyol hjemme på Camp Nou i Copa del Rey-kvartfinalen. Mod Alavés på hjemmebane lignede det længe et nederlag, men et mål fra den uruguyanske skarpretter Luis Suárez og en frisparksperle af den argentinske troldmand Lionel Messi sørgede for en 2-1-sejr til sidst. I søndags var de også ved at tabe – denne gang på udebane mod Espanyol, men Gerard Pique dukkede op til sidst og headede 1-1-scoringen i kassen. Derfor har Barça ikke tabt siden den 17. januar, hvor det blev til et 1-0-nederlag mod netop Espanyol på RCDE Stadium i den første af de to pokalkvartfinaler.

Vi regner med, at Valencia får rigtig svært ved at sætte en stopper for brandvarme Luis Suárez og magiske Lionel Messi. Vi tror også, at en af dem kommer på tavlen inden dommeren fløjte til pause.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder første halvleg til odds 2,10.

Følg spilforslaget hos bwin