Dagens bwin fidus: Den gule fare bliver bidt af den midtjyske ulv

Kamp: AC Horsens – FC Midtjylland
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,62 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Ulvene fra Heden skal en tur forbi CASA Arena i Horsens for at møde Den Gule Fare. FC Midtjylland ligger nummer et i Alka Superligaen og har vundet deres sidste fem ligakampe på stribe. Det er altså med rigtig god grund, at de er bookmakernes favorit til at tage alle tre point. AC Horsens har solgt Bubacarr Sanneh til netop FCM, mens den midtjyske lejesvend Mads Døhr Thychosen også er vendt hjem til Heden. Det bliver derfor en rigtig svær opgave for Bo Henriksens mandskab at få point mod Jess Thorups tropper.

Midtjylland er mesterskabskandidater

Siden deres 4-3-nederlag i Parken til de danske mestre fra FC København den 10. september har ulvene fra Heden set fuldstændig ustoppelige ud. Det er således blevet til 12 sejre ud af 13 mulige med en samlet målscore på 43-9. Det eneste hold som har formået at tage point fra mægtige Midtjylland i denne periode er konkurstruede Lyngby BK som spillede 2-2 med mesterskabskandidaterne. Nogle af højdepunkterne i denne fuldstændig sindssyge stime var en 5-1-sejr over Hobro IK på hjemmebane, en 4-1-afklapsning af AaB på MCH Arena og en 0-4-sejr på udebane over kriseramte Randers FC. Der er dog sket ting og sager i vintervinduet.

FCM har nemlig solgt ud af arvesølvet. Både Alexander Sørloth, Rasmus Nissen Kristensen og Filip Novák har forladt klubben for store summer, mens også Michael Falkesgaard, Jonas Borring, André Rømer og Simon Kroon har fundet nye græsgange. Derfor er det ikke sikkert, at de kan forsætte storformen fra efterårssæsonen, men de har dog handlet relativt fornuftigt ind. Bubacarr Sanneh og Mads Døhr Thychosen er som skrevet før kommet til fra Horsens. Den fortabte søn Erik Sviatchenko er blevet lejet i skotske Celtic. Bill Hamid og Artem Dovbyk er blevet hentet i henholdsvis D.C. United og Dnipro, så der har virkelig været gang i svingdøren hos Matthew Benham, Claus Steinlein, Rasmus Ankersen og Ove Pedersen.

I dette opgør burde FC Midtjylland være en alt for stor mundfuld for AC Horsens. Selvom de ikke har tabt hjemme på CASA Arena hele sæsonen, så synes vi, at det ligner en udesejr til de midtjyske mesterskabskandidater.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,62.

Følg spilforslaget hos bwin